News

Cumnatul lui Costin Mărculescu reacție halucinantă după moartea actorului: „Nu cred că este stop cardio-respirator”

11.06.2020 | 18:58
Cumnatul lui Costin Marculescu reactie halucinanta dupa moartea actorului Nu cred ca este stop cardiorespirator
ADVERTISEMENT

Moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu, găsit fără suflare în locuința sa după ce vecinii au alertat autoritățile, speriați că regretatul actor nu a mai fost văzut de trei zile și nu răspundea la telefon ridică mari semne de întrebare.

Deși autopsia indică faptul că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, cumnatul lui refuză să creadă această variantă și pune totul pe seama problemelor financiare de care era măcinat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cumnatul lui Costin Mărculescu dă de înțeles că actorul s-ar fi sinucis

Într-o discuție telefonică purtată chiar în momentul în care a ajuns la INML și surprinsă de cancan.ro, bărbatul susținea că nu știe ca actorul să fi avut probleme de sănătate, mai ales că obișnuia să-și facă periodic analizele.

Cumnatul lui Costin Mărculescu, vorbind la telefon în fața sediului INML. Pare convins că actorul s-a sinucis. Sursa foto: cancan.ro
Cumnatul lui Costin Mărculescu, vorbind la telefon în fața sediului INML. Pare convins că actorul s-a sinucis. Sursa foto: cancan.ro

Trecea, în schimb, printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar, motiv pentru care acesta nu exclude varianta sinuciderii, vehiculată intens în spațiul public de la aflarea cumplitei vești.

ADVERTISEMENT

Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat.

El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum…obligația mea față de el”, a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în timp ce aștepta să discute cu medicii legiști.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită susține că avea probleme cu inima

În schimb, afirmațiile Cristinei, fosta sa iubită, par să confirme primele date furnizate de specialiști în urma autopsiei. Aceasta susține că regretatul actor suferea de afecțiuni cardiace, motiv pentru care ar fi chemat în repetate rânduri Salvarea acasă. În plus, femeia este convinsă că problemele cu care se confrunta în ultima perioadă l-au dus în pragul depresiei.

Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze. Era și într-o depresie.

ADVERTISEMENT

Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el”, a declarat fosta parteneră a lui Costin Mărculescu la România TV.

ADVERTISEMENT