News

Cunoscut interlop din România, găsit mort în închisoare. Cum îl amenința Turku pe șeful IPJ Dâmbovița. Video

Turku, un cunoscut interlop din România, a fost găsit mort în închisoare. În 2021, acesta îl amenința pe șeful IPJ Dâmbovița, într-un clip postat online.
04.09.2023 | 12:00
Cunoscut interlop din Romania gasit mort in inchisoare Cum il ameninta Turku pe seful IPJ Dambovita Video
Turku, interlopul care l-a amenințat cu moartea pe șeful Poliției Dâmbovița, găsit spânzurat în închisoare. Sursa foto: Facebook / captură YouTube /colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Interlopul Dragoș Ioan Aurelian, cunoscut ca Turku, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort în închisoare. El era încarcerat în Penitenciarul de Maximă Securitate Mărgineni, din județul Dâmbovița.

Turku, interlopul care l-a amenințat cu moartea pe șeful Poliției Dâmbovița, găsit spânzurat în închisoare

Turku avea de executat mai mulți ani de închisoare. A fost condamnat pentru o serie de infracțiuni grave: consum de droguri, amenințare și pentru deținerea ilegală a unei arme.

ADVERTISEMENT

Același individ mai fusese condamnat la închisoare, în trecut, și pentru moartea unui taximetrist. Până în acest moment, nu se cunoaște motivul pentru care interlopul ar fi recurs la suicid.

”La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 10:03, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurala Moreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un deținut din Penitenciarul Mărgineni ar fi încercat să se spânzure.

ADVERTISEMENT

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care s-ar fi spânzurat în camera de detenție. Acesta a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Din datele Antena 3, la nivelul Penitenciarului de la Mărgineni s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestui caz.

ADVERTISEMENT

Cum îl amenința Turku pe șeful IPJ Dâmbovița

Problemele cu legea ale interlopului din Dâmbovița s-au intensificat în urmă cu doi ani. Episodul care i-a grăbit încarcerarea a fost cel din 2021. Atunci, Turku s-a filmat în apartamentul său cu o grenadă și cu un pistol, amenințându-l pe șeful IPJ Dâmbovița de la acea vreme, Adrian Antofie.

În imaginile publicate atunci pe rețelele de socializare, interlopul a scos arma şi i-a invitat pe polițiști să vină să-i spargă uşa. În scurt timp, dorința i s-a îndeplinit. Mascații l-au ridicat pe bărbat şi l-au dus la sediul poliției.

ADVERTISEMENT

”Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc….vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă.

Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie după mine”, spunea bărbatul în înregistrare.

ADVERTISEMENT
Tags: