Life

Cuplu bombă în showbiz. Două ispite de la Insula Iubirii sunt împreună

Cuplu nou în showbiz-ul românesc. Ispitele de la Insula Iubirii, Matei Negrescu și Deni Mariș au o relație. Cum au fost surprinși cei doi.
27.09.2023 | 13:15
Cuplu bomba in showbiz Doua ispite de la Insula Iubirii sunt impreuna
Matei Negrescu și Deni Mariș, de la Insula Iubirii formează un cuplu. Sursa/intstagram.com/viperele_vesele. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Toamna nu se numără doar bobocii, ci și relațiile. Două dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula Iubirii și-au găsit alinarea unul în brațele celuilalt. Iar cum iubirea apare de unde nu te aștepți, celebrele ispite au fost lovite de Cupidon și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cine sunt ispitele sezonului 7 de la Insula Iubirii care “s-au combinat”

El înalt, brunet, pe deasupra și cu o carieră înfloritoare în actorie. A fost una dintre cele mai îndrăgite ispite ale emisiunii Insula Iubirii și se pare că dragostea l-a lovit pe neașteptate. A fost surprins în tandrețuri alături de o altă ispită și anume Deni Mariș, o brunetă focoasă. Relația pare una destul de închegată, iar imaginile vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Cei doi porumbei se sărutau pătimaș în văzul lumii, semn că nu își ascund relația de ochii curioșilor. Cea care i-a furat inima îndrăgitului actor este o brunetă de 25 de ani, model, dar și antreprenor. Se mândrește cu un business de succes, are un magazin online de lenjerie intimă și defilează și pe podiumuri, atunci când îi permite timpul.

“Matei Negrescu și Deni Mariș, ispitele sezonului 7 al emisiunii Insula Iubirii, au fost văzuți la stația de metrou, sărutându-se”, este mesajul postat de pagina de Instagram viperele_vesele, la pozele cu cei doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Matei Negrescu și Deni Mariș, un cuplu… ispititor

Actorul și iubita sa, colegă de emisiune la Insula Iubirii, sunt un cuplu reușit. În imaginile surprinse cu cei doi, se vede că au fost atenți să își asorteze și ținutele atunci când au ieșit în public. Matei Negrescu purta o pereche de pantaloni albi, un tricou negru în dungi și o pereche de mocasini în aceeași nuanță.

Focoasa brunetă nu a vrut să strice cromatica, așa că a îmbrăcat o rochie albă, vaporoasă, care avea o fundă neagră în talie. Cel mai probabil, cei doi au fost și la o sesiune de shopping împreună. Asta pentru că frumoasa Deni avea la purtător o pungă de la un cunoscut magazin de îmbrăcăminte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ne-a atras atenția un detaliu, pentru care actorul trebuia sancționat. Iubita lui Matei își ducea singură punga de cumpărături. Poate actorul ar trebui să fie mai atent la nevoile partenerei și să dea dovadă că este un adevărat gentleman. Nu de alta, dar un domn manierat se oferă să îi ducă plasele domnișoarei de lângă el.

Cine este Matei Negrescu, actorul și ispita care frânge inimi

Îl știm de la Insula Iubirii, unde a apărut timp de 2 sezoane. Însă Marei Negrescu are un CV destul de impresionant. Este model, actor, regizor și scenarist. În plus, a apărut în mai multe reclame difuzate la TV și a participat și la emisiunea Ferma, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Matei joacă în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609′, cel mai nou serial de la Antena 1. Așadar, tânărul în vârstă de 34 de ani se poate mândri cu o carieră în plină ascensiune. Iar dacă pe plan profesional totul merge ca pe roate, Matei Negrescu se bucură de împliniri și pe plan amoros, alături de noua sa iubită.

ADVERTISEMENT