Life

Cuplul anului în showbiz! În sfârșit au confirmat că sunt într-o relație: ”Începe o altă aventură”

După zvonurile că au început o relație,cea mai frumoasă actriță din lume și un regizor celebru sunt împreună. Cei doi formează cuplul anului.
29.06.2023 | 14:53
Cuplul anului in showbiz In sfarsit au confirmat ca sunt intro relatie Incepe o alta aventura
Cel mai nou cuplu din showbiz! Celebra actrita si regizorul faimos impreuna
ADVERTISEMENT

Cuplul anului în showbiz! Monica Bellucci și Tim Burton și-au asumat relația, iar actrița a vorbit pentru prima dată despre asta. După luni în care s-a tot vehiculat că ar fi împreună, regizorul și actrița s-au afișat mai fericiți ca niciodată.

Cuplul anului în showbiz este format din Monica Bellucci și regizorul Tim Burton

Monica Ana Maria Bellucci (58 de ani) a confirmat că se află într-o relație cu celebrul regizor Tim Burton (64 de ani) într-un interviu pentru celebra revistă „Elle”. Celebra actriță a vorbit despre iubirea ei pentru Burton și despre fericirea pe care o simte de când l-a întâlnit. Între cei doi protagoniști este o diferență de vârstă de șase ani, iar Monica simte că trăiește fiorii dragostei. Actrița a vorbit deschis despre dragostea ei pentru regizorul „Corpse Bride” și despre fericirea pe care acesta a adus-o în viața ei.

ADVERTISEMENT

Monica Bellucci, despre ce simte pentru Tim Burton: “Îl iubesc”

Faimoasa actriță Monica Bellucci a fost aleasă în distribuția filmului „Beetlejuice 2” în luna mai. Regizorul filmului este nimeni altul decât Tim Burton, așadar, cei doi sunt și colaboratori, nu doar iubiți. Data de lansare a filmului în cinematografe este stabilită pentru 6 septembrie 2024.

„Ce pot să spun, mă bucur că l-am întâlnit pe acest bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață. Îl cunosc pe om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște pe regizor, începe o altă aventură”, a spus Monica Bellucci pentru „Elle”.

ADVERTISEMENT

Când a avut loc prima întâlnire a actriței cu regizorul. Cei doi formează cuplul anului

Prima întâlnire între Monica Bellucci și Tim Burton a avut loc pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes în 2006. Cei doi au fost prezenți în calitate de profesioniști ai industriei cinematografice. În octombrie anul trecut, Bellucci i-a acordat lui Tim Burton un premiu pentru întreaga sa carieră la Festivalul de Film Lumière din Franța.

„Iubesc această lume de vis în care monștrii sunt amabili, ca și cum am putea transforma aspectele noastre întunecate în ceva luminos, iertător. Filmele lui Tim Burton vorbesc mult despre asta”, a spus atunci superba Monica Bellucci.

ADVERTISEMENT

Monica Bellucci și Tim Burton, îndrăgostiți lulea unul de celălalt

Monica Bellucci și regizorul Tim Burton au fost surprinși într-o ipostază romantică la mai bine de 15 ani după ce actrița i-a înmânat premiul regizorului. Fotografiile au fost făcute în Madrid, în februarie chiar de Ziua Îndrăgostiților. În aceeași perioadă perechea a fost surprinsă sărutându-se în fața celebrului hotel The Ritz.

Atât superba actriță, cât și Tim Burton au copii din căsătoriile anterioare. Monica Bellucci a fost măritată cu Vincent Cassel până în august 2013. În urma acestei relații au rezultat două fetițe: Deva, în vârstă de 18 ani, și Léonie, în vârstă de 12 ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, regizorul Tim Burton a avut o relație de lungă durată cu actrița Helena Bonham Carter. Cei doi au format un cuplu între anii 2001 și 2014. În urma acestei relații au rezultat doi copii, Billy, în vârstă de 19 ani și Nell, în vârstă de 15 ani.

ADVERTISEMENT