Life

Monica Bârlădeanu, primele declarații despre noul iubit, Valeriu Gheorghiță. S-a scris că vedeta i-a spart casa! “Este un bărbat necăsătorit”

Monica Bârlădeanu are un nou iubit. Valeriu Gheorghiță a avut un rol major în timpul pandemiei de coronavirus și s-a aflat că ar fi însurat.
14.06.2023 | 17:21
Monica Barladeanu primele declaratii despre noul iubit Valeriu Gheorghita Sa scris ca vedeta ia spart casa Este un barbat necasatorit
Monica Bârlădeanu, declarații după ce s-a sărutat cu Valeriu Gheorghiță în jacuzzi
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu iubește din nou! Recent, în spațiu public au apărut imagini cu vedeta și medicul Valeriu Gheorghiță în timp ce se relaxau într-un jacuzzi. Inițial, s-a vehiculat informația conform căreia Valeriu Gheorghiță ar fi însurat cu o fostă colegă de facultate. Acum, actrița a spus cu subiect și predicat cum stau lucrurile, de fapt.

Cine este noul iubit al actriței Monica Bârlădeanu. Vedeta face declarații tranșante

Monica Bârlădeanu este într-o relație de puțin timp cu Valeriu Gheorghiță, un medic primar infecționist cu gradul de colonel. Bărbatul a devenit cunoscut în calitate de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19.De asemenea, el deține poziția de șef de lucrări universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

ADVERTISEMENT

După el i s-au aprins călcâiele frumoasei actrițe, despre care se zvonea în urmă cu puțin timp că ar avea o altă relație. Monica Bârlădeanu a confirmat povestea de iubire dintre ea și medicul militar. Confirmarea vine după ce mai multe fotografii cu actrița și medicul în timp ce își făceau de cap în Bulgaria au apărut pe internet.

Cum răspunde Monica Bârlădeanu acuzațiilor că i-a spart casa noului iubit

În presă au apărut informații conform cărora bărbatul ar fi fost însurat în momentul în care a intrat în relație cu Monica Bârlădeanu. Acum, vedeta contrazice cele apărute în presă.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Noul iubit al actriței a renunțat la fosta soție cu care are doi copii. Se știau din facultate

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit mulți ani cu femeia care i-a dăruit și doi copii. Cei doi se știu de pe băncile facultății și s-au îndrăgostit pe loc. Doar că, profesia bărbatului și-a pus amprenta și asupra mariajului său. Lipsa medicului de acasă și dedicarea pentru muncă au dus la separarea lui de mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Valeriu Gheorghiță era foarte admirat de doamne și domnișoare. În timpul căsniciei sale era invitat la diferite evenimente unde mergea deseori neînsoțit. Toate acestea au dus la gelozii din partea mamei copiilor săi.

Cu cine s-a mai iubit Monica Bârlădeanu. Actrița are lipici la medici

Viața amoroasă a actriței a fost una tumultuoasă. A iubit cu patos, însă niciodată nu a ajuns în fața altarului. Timp de aproape opt ani, vedeta și Bobby Păunescu au format un cuplu. În tot acest timp, actrița a jucat într-o mulțime de filme, sub pseudonimul artistic Monica Dean.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la despărțire, Monica l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf cu șapte ani mai tânăr decât ea. Din nefericire, relația nu a rezistat trecerii timpului. În 2016, Monica s-a aflat des în compania medicului Renert Gad. Cei doi au fost fotografiați împreună de nenumărate ori, dar relația nu a durat.

S-a scris în presă că actrița s-ar iubi cu medicul estetician Lucian Popa. Se vehicula că relația lor ar fi serioasă și Monica ar urma să ajungă în fața altarului. Vedeta a negat și chiar i-a apostrofat pe cei care susțineau că urmează să se mărite. Poate cine știe, de data aceasta va fi cu noroc pentru frumoasa vedetă.

ADVERTISEMENT