Fotbal intern

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan: “Există o discuţie concretă cu o echipă din Europa”

04.01.2021 | 19:13
Curg ofertele pentru Olimpiu Morutan Exista o discutie concreta cu o echipa din Europa
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în turul campionatului, iar ofertele pentru fotbalistul de 21 de ani au început să apară. Fotbalistul a intrat şi pe radarul unei formaţii din Europa.

FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Gigi Becali a primit o ofertă pentru Olimpiu Moruţan în a doua zi din 2021. Al Jazira este dispusă să plătească 10.500.000 de euro pentru mijlocaşul ofensiv, însă nu este singura echipă interesată de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan, a dezvăluit că o formaţie din Europa este interesată de jucătorul liderului din Liga 1. În plus, acesta a susţinut că o ofertă finală de la Al Jazira va ajunge la FCSB în următoarele ore.

O nouă ofertă pentru Olimpiu Moruţan

“Da, există o discuție concretă și cu o echipă dintr-un campionat foarte bun al Europei. Are o propunere extraordinară după doar 6 luni de jucat meci de meci. Nu mai e vreun jucător din România în această situație.

ADVERTISEMENT

E foarte posibil să fie împrumutat din Emirate, e greu să-l țină mai mult de 6 luni, un an acolo. Patronii de-acolo au mai multe echipe. Azi sau mâine vom avea o ofertă finală. Suma care s-a propus, cea de peste 10 milioane de euro, nu a fost pe placul lui Gigi Becali.

Cererea e undeva pe la 15 milioane, mai puțin nu va accepta FCSB. Spre 2 milioane este și salariul lui Moruțan. Nu se compară cu ce are acum, în România. E ceva fabulos”, a declarat Florin Vulturar la emisiunea “Liga Digi Sport”.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan, cifre foarte bune în turul sezonului

Olimpiu Moruţan s-a impus în primul “11” de la FCSB în turul campionatului, iar fotbalistul de 21 de ani are cifre foarte bune după prima parte a sezonului. În cele 14 meciuri din Liga 1, mijlocaşul ofensiv a marcat 3 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

Performanţele bune i-au adus mărirea cotei de piaţă, astfel că în prezent este evaluat la 1.300.000 de euro. Anterior, jucătorul era cotat la 800.000 de euro. Pe lângă cifrele bune din campionat, Olimpiu Moruţan a fost decisiv şi la naţionala de tineret a României.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan a pasa decisiv la golul marcat de Valentin Costache în România U21 – Danemarca U21 1-1, meci în urma căruia selecţionata lui Adrian Mutu s-a calificat la Europeanul de tineret din Ungaria şi Slovenia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,93 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT