Fotbal intern

Evoluție excelentă pentru cotele lui Man, Popescu și Moruțan! Ce se întâmplă cu Florinel Coman

20.12.2020 | 20:00
Evolutie excelenta pentru cotele lui Man Popescu si Morutan Ce se intampla cu Florinel Coman
ADVERTISEMENT

Site-ul de specialitate Transfermarkt a recalculat cotele fotbaliștilor pe care Gigi Becali vrea să îi vândă pe bani grei. FANATIK a analizat evoluția cotelor celor mai importanți fotbaliști de la FCSB.

Dennis Man, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu s-au bucurat de o primă parte a sezonului excelentă, ceea ce a determinat o creștere semnificativă a cotelor celor trei. În schimb, prețul lui Florinel Coman a stagnat în ultimele patru luni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că singura ofertă primită de FCSB pentru Dennis Man a fost cea făcută de turcii de la Fenerbahce. Gigi Becali nici nu a vrut să audă de propunerea formației din Istanbul.

Evoluție excelentă pentru cotele lui Man, Popescu și Moruțan. Salturi remarcabile pentru „perle”

La final de an, nemții de la Transfermarkt au decis să recalculeze cotele fotbaliștilor din campionatele europene, în baza evoluțiilor fotbaliștilor din prima jumătate a sezonului 2020-2021. De analiza nemților au avut parte și „perlele” de la FCSB, pe care Gigi Becali speră să le vândă pe sume imense.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, tânărul care va împlini în curând 18 ani este revelația sezonului la FCSB și unul dintre cei mai promițători jucători ai roș-albaștrilor. Popescu avea în iunie o cotă de piață de doar 50 de mii de euro, înainte de a ajunge la FCSB. Acum, Transfermarkt îl evaluează pe Popescu la 350.000 de euro!

„Octavian Popescu are ceva înnăscut de mare, mare fotbalist. E super-jucător. A apărut o stea a fotbalului românesc, o bijuterie a fotbalului românesc, nu mi-e frică de cuvinte mari, știu ce spun. Încântător!”, declara Adrian Porumboiu despre Octavian Popescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și Olimpiu Moruțan, mijlocașul adus de FCSB de la FC Botoșani în 2018, a avut o evoluție excelentă în prima parte a sezonului 2020-2021. Jocurile bune ale lui Moruțan au fost remarcate și de către analiștii de la Transfermarkt, care i-au crescut cota mijlocașului de la 800.000 de euro, cât avea în vară, la 1.300.000 de euro!

Un alt remarcat de la FCSB este golgheterul Dennis Man, cel care a fost decisiv în victoria cu 2-0 obținută de roș-albaștri în deplasarea de la U Craiova. Cu o dublă, fostul fotbalist de la UTA și-a ajutat echipa să revină pe primul loc și și-a reconfirmat statutul de vedetă a echipei. De la 5.000.000 de euro, cât valora în august, Man a ajuns acum să fie evaluat la 6.500.000 de euro!

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Fenerbahce a făcut o ofertă în valoare de 5.000.000 de euro + 15% dintr-un viitor transfer pentru Man, însă Gigi Becali a refuzat din start propunerea turcilor.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman. Accidentarea l-a ținut pe loc

Un alt fotbalist de la care Gigi Becali avea așteptări financiare imense este Florinel Coman. Atacantul adus de la Viitorul Constanța s-a accidentat grav în timpul partidei Backa Topola – FCSB din Europa League, iar absența de pe teren nu i-a permis să se facă din nou remarcat.

Astfel, Transfermarkt a decis să nu umble la cota de piață a lui Coman, care a rămas la 5.500.000 de euro, atât cât era și în august. Florinel Coman a lipsit de pe teren trei luni, după ce a suferit o accidentare gravă în meciul din Europa League.

Revenit pe teren în luna decembrie, Coman este pregătit să fie din nou decisiv pentru echipa sa și deja a oferit o pasă de gol pentru Dennis Man la victoria scor 2-0 de pe terenul Universității Craiova. Pentru vârful adus de FCSB de la Viitorul, meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din ultima etapă a Ligii 1 care se va juca în 2020 va reprezenta o nouă oportunitate să iasă în evidență.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT