News

Curs valutar BNR, marți, 7 martie. Euro stagnează, dolarul american se depreciază

Curs valutar BNR, marți, 7 martie. De la Banca Națională a României am aflat, la ora 13.00, cotațiile zilei pentru euro, dolarul american și celelalte monede importante.
07.03.2023 | 13:18
Curs valutar BNR marti 7 martieEuro stagneaza dolarul american se depreciaza
Curs valutar BNR, marți, 7 martie. Cu cât se vând euro și dolarul american. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marți, 7 martie, la ora 13.00, dinspre BNR s-a transmis al doilea curs valutar din această săptămână. Am aflat cu cât se vând moneda euro, dolarul american, francul elvețian sau lira sterlină.

Curs valutar BNR, marți, 7 martie. Cu cât se vând euro și dolarul american

Cu excepția monedei unice europene, care a stagnat, toate celelalte valute importante de pe piața internă au pierdut teren în raport cu leul românesc. Nici prețul pentru gramul de aur nu s-a comportat mai bine. După mai multe zile de aprecieri, metalul prețios a pierdut peste 2 lei.

ADVERTISEMENT

Curs valutar BNR pentru moneda euro

Cursul valutar BNR de azi, 7 martie 2023 este unul similar celui de luni, în cazul monedei unice europene. Potrivit celei mai recente raportări a băncii centrale, moneda euro se vinde tot cu 4.9209 lei pe piața monetară din România.

Pe piața internă, moneda euro a atins valoarea sa maximă în septembrie 2021, atunci când a ajuns la 4.9475 lei. De la acea dată, această valută a variat în cotații și nu s-a mai apropiat de recordul istoric.

ADVERTISEMENT

Curs BNR dolarul american

Dolarul american a avut, marți, o scădere de -0.0148 lei, potrivit raportării BNR. Moneda de peste ocean a ajuns acum la 4.6149 lei. Valoarea maximă a dolarului american s-a înregistrat în luna septembrie a anului trecut, când moneda a atins valoarea de 5.1794 lei.

Curs BNR francul elvețian

Francul elvețian a fost cotat marți, 7 martie 2023, de Banca Națională a României înregistrând o scădere cu -0.0039 unități. Acesta a ajuns la cotația de 4.9489 lei, față de cotația de la ultima raportare în ședința BNR de luni, 6 martie 2023.

ADVERTISEMENT

Curs BNR lira sterlină

Lira sterlină a ajuns marți, 7 martie 2023, la o cotație în valoare de 5.5441 lei. Mai exact, aceasta a avut o scădere de -0.0153, de la ultima actualizare a Băncii Naționale a României de luni, 6 martie 2023.

Care este prețul unii gram de aur

Valoarea unui gram de aur a fost în scădere cu -2.0028 lei la ultima actualizare a Băncii Naționale a României de marți, 7 martie 2023 și a ajuns la o cotație de 273.5057. În prima zi a săptămânii, aurul se vinde cu 275.2360 lei pe gram.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei, acesta a scăzut marţi la 6,95% de la 6,96%, valoare înregistrată în şedinţa precedentă, potrivit datelor BNR.

ADVERTISEMENT
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură....
Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură. Să ne deschidă poarta. Ne-a blocat peste tot. Nu ne-a chemat la nuntă”
Sperietoarea Europei. Șoșoacă, umilită în Parlamentul European
Sperietoarea Europei. Șoșoacă, umilită în Parlamentul European
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?