News

Un tir din Ucraina s-a răsturnat pe autostrada A2 și a paralizat circulația din ambele sensuri. Cât de grav a fost accidentul

Șoferii care au avut drum pe autostrada București – Constanța au avut parte, duminică de o surpriză extrem de neplăcută.
28.04.2024 | 17:00
Un tir din Ucraina sa rasturnat pe autostrada A2 si a paralizat circulatia din ambele sensuri Cat de grav a fost accidentul
Un accident în care a fost implicat un tir cu număr de Ucraina a blocat ambele sensuri de pe autostrada București - Constanța / Foto: Infotrafic / Antena 3
ADVERTISEMENT

Un tir înmatriculat în Ucraina s-a răsturnat, duminică, pe autostrada A2, în dreptul localității Fundulea.

Tirul a lovit parapetul central și s-a răsturnat pe carosabil

Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina parapetul central ai autostrăzii, iar ca urmare a impactului s-a răsturnat pe șosea.

ADVERTISEMENT

”Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 32+300 de metri, pe sensul spre litoral, în zona localității Fundulea, județul Călărași, un autotren înmatriculat în Ucraina a impactat parapetul median și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului, sunt scurgeri de carburant pe suprafața de rulare. Nu au rezultat persoane rănite”, au precizat reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentului de pa A2, traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri de mers, cel spre Constanța și cel spre București. S-au format cozi de mașini, iar potrivit centrului Infotrafic, intervenția a durat în jur de 40-60 de minute.

În tot acest timp, traficul s-a desfășurat cu mare dificultate, mașinile fiind dirijate doar pe banda de urgență.

ADVERTISEMENT

Și la munte s-a circulat cu dificultate, din cauza unui accident grav petrecut pe DN1 Brașov-Ploiești, pe raza localității Predeal.

Trafic greu și pe Valea Prahovei, din cauza unui accident grav

Potrivit Infotrafic, la kilomterul 139+100 de metri s-a produs o coliziune puternică între două autovehicule, soldată cu rănirea a trei persoane, printre care și un minor în vârstă de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Circulația a fost oprită pe sensul către Ploiești și s-a circulat alternativ, pe celălalt fir. Durata intervenției a fost de 30-45 de minute.

Tot duminică, în mai multe regiuni ale țării, au fost organizate transporturi agabaritice, care au îngreunat circulația. Este vorba despre 14 astfel de transporturi pe direcțiile: Cristian – Vladimirescu, Albota – Pitești – Bascov sau Agigea – Independența.

Transporturile agabaritice au fost formate din camioane de 48-49 metri, mase de 92 – 95 de tone sau având înălțimea de 5-5,5 metri. Toate transporturile au fost însoțite de echipaje ale poliției rutiere.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată