News

Cursă de coșmar pentru o șoferiță Bolt, din Brașov. Clientul s-a luat la bătaie cu doi bărbați

Momente de panică pentru o șoferiță Bolt care avea o cursă în Brașov. Ce a pățit femeia, după ce un pasager s-a urcat în mașina ei
16.04.2024 | 14:06
Cursa de cosmar pentru o soferita Bolt din Brasov Clientul sa luat la bataie cu doi barbati
Cursă de coșmar pentru o șoferiță Bolt, din Brașov. colaj Fanatik/ Foto News.ro/Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O șoferiță Bolt din Brașov a avut parte de o cursă de coșmar, seara trecută, din cauza unui client care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a apelat la compania de transport alternativ pentru a ajunge acasă.

Un bărbat a luat o cursă Bolt, în Brașov, apoi s-a luat la ceartă cu șoferița

Ajuns în mașina șoferiței Bolt, clientul, în vârstă de 32 de ani, ar fi început să se ia la ceartă cu femeia. La un moment dat, șoferița a oprit mașina pe o stradă din municipiul Brașov. Cel mai probabil, s-a simțit în pericol, având în vedere comportamentul individului.

ADVERTISEMENT

În ajutorul ei au sărit doi bărbați, conducători auto, care au sesizat starea conflictuală în care femeia a ajuns să fie implicată fără voia ei. Însă, situația a degenerat. De la discuții în contradictoriu s-a ajuns la ceartă.

Astfel, pasagerul șoferiței și cei doi bărbați s-au luat la bătaie, martori fiind toți ceilalți participanți la trafic. Persoanele care au asistat la scandal au sunat la 112. Polițiștii au ajuns la fața locului și au reușit să pună capăt bătăii.

ADVERTISEMENT

„Echipajul de Poliţie sosit la faţa locului i-a identificat pe cei implicaţi şi, astfel, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, client al unei curse de transport alternativ, pe fondul consumului de alcool a creat o stare de conflict faţă de conducătoarea auto.

În conflictul creat între cele două persoane au fost implicaţi ulterior alţi doi conducători auto, iar între cei trei bărbaţi au existat mai multe discuţii în contradictoriu, urmate de loviri între aceştia”, a transmis IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Victimele nu au vrut să facă plângere la poliție

Toți cei implicați în conflict au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Ulterior, persoanele vătămate nu au dorit să facă plângere prealabilă, în urma celor petrecute seara trecută. Cu toate acestea, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar la acest moment se efectuează cercetări, în rem, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe, urmând ca la finalizarea anchetei să fie propuse măsurile legale”, au adăugat reprezentanții IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a avut loc, în vara anului trecut, în Capitală. Doi tineri, care se deplasau cu o mașină, au fost agresați de patru bărbați, pasageri într-un taxi. Victimele au sesizat autoritățile, iar indivizii au fost prinși de polițiști.

 

ADVERTISEMENT
Tags: