News

Video. Bătaie în trafic la Timişoara. Şoferii au oprit maşinile în mijlocul străzii şi au început să-şi care pumni

Doi şoferi bătăuşi au dat peste cap traficul din Timişoara. Şi-au cărat pumni şi s-au tăvălit pe şosea, în ciuda claxoanelor celor din jur.
28.01.2024 | 13:06
Video Bataie in trafic la Timisoara Soferii au oprit masinile in mijlocul strazii si au inceput sasi care pumni
Bătaie în trafic la Timişoara Foto captura video, Opinia Timişoarei
ADVERTISEMENT

O bătaie în trafic, între şoferi, a creat un ambuteiaj pe una dintre străzile principale ale municipiului Timişoara. Totul s-a petrecut în plină zi, cel mai probabil din cauza unei şicanări în trafic.

Niciunul dintre bătăuşi nu a depus plângere la poliţie

Incidentul a avut loc pe strada Ştefan cel Mare, din oraşul de pe Bega, în apropierea unui supermarket. Fără să ţină seama de cei din jur, bătăuşii au parcat maşinile în paralel, pe carosabil, blocând traficul şi s-au luat la bătaie în mijlocul străzii.

ADVERTISEMENT

Ceilalţi participanţi la trafic au claxonat îndelung, însă acest lucru nu i-a perturbat pe bătăuşi în a-şi căra pumni. Inevitabil, momentul a fost înregistrat video cu telefoanele mobile, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

După mai multe serii de pumni, în care niciunul dintre cei doi nu a reuşit să-şi procure vreun avantaj, bărbaţii au continuat lupta la sol, tăvălindu-se caraghios pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Mașinile au continuat să blocheze traficul, iar pe filmare se vede cum şoferul unui autobuz claxonează, deoarece şi-ar dori să treacă, dar nu poate face acest lucru, deoarece şoferii celor două maşini erau ocupaţi cu alte lucruri.

După ce şi-au eliberat energiile fiecare şofer şi-a văzut de drum. Nimeni nu ştie cine cine sunt cei doi, la poliţie nefiind înregistrată nicio plângere legată de cele petrecute în zona străzii Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Bătăile între şoferi au devenit o rutină în traficul rutier din România, nu mai departe de începutul acestui an, pe DN1, în judeţul Braşov, doi şoferi bătându-se până la sânge, în încăierare fiind implicate şi soţiile lor.

Incidentul s-a petrecut între Făgăraş şi Sibiu, iar cele două femei care au încercat să-i despartă s-au ales şi ele cu mai multe lovituri.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc în cea de-a treia zi a noului an, iar unul dintre şoferi pare să fi fost rănit serios, el fiind văzut ştergându-şi cu haina sângele de pe faţă. Ca şi în recentul caz de la Timişoara, nimeni nu a depus însă plângere la poliţie.

Martorii povestesc că scandalul a fost declanşat de faptul că ambii șoferi au intenţionat să depășească în acelaşi timp aceeași coloană.

ADVERTISEMENT
Tags: