Sport

Cuvintele care-l vor scoate din minți pe Hagi: „La Farul e dictatură ca în Coreea de Nord. Gică, las-o mai moale!”

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, este cunoscut pentru respectul pe care acesta îl impune jucătorilor formației din Ovidiu.
01.05.2024 | 23:23
Cuvintele carel vor scoate din minti pe Hagi La Farul e dictatura ca in Coreea de Nord Gica laso mai moale
Cuvintele care-l vor scoate din minți pe Hagi: „La Farul e dictatură ca în Coreea de Nord. Gică, las-o mai moale!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi este cunoscut pentru respectul pe care acesta îl impune jucătorilor de la Farul Constanța și pentru modul în care tehnicianul trăiește meciurile formației din Ovidiu, acest lucru fiind dovedit și în meciul cu FCSB, meci pierdut de proprii săi elevi cu scorul de 2-1, când antrenorul echipei de la malul mării a rămas minute bune împietrit la marginea terenului după golul marcat de David Miculescu.

Dumitru Dragomir, laude pentru rezultatele lui Gică Hagi ca antrenor: „E mare!”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 10:30, despre performanțele lui Gică Hagi ca antrenor și nu a ratat ocazia să-l laude pe acesta.

ADVERTISEMENT

„Maradona din Carpați”, așa cum era numit Hagi pe vremea când evolua ca jucător, a reușit să câștige campionatul României cu Farul Constanța, în sezonul 2022 – 2023, chiar în fața rivalilor de la FCSB. 

Gică Hagi a mai obținut un titlu de campion, cu Viitorul Constanța, în sezonul 2016 – 2017, tot în fața rivalilor de la FCSB. Doi ani mai târziu, echipa din Dobrogea a câștigat atât Cupa României, cât și Supercupa.

ADVERTISEMENT

„Voi vedeți ce e la Farul? Dictatura ca în Coreea de Nord. Așa trebuie să fie un patron pentru a avea succes. La Hagi e mai rău ca în Coreea de Nord, păi suflă cineva în front, la Hagi? Așa trebuie să fie peste tot.

Hagi e mare! A fost mare ca antrenor și a avut și de la cine să învețe. Păi uită-te pe cine a avut Gică antrenor. L-a avut pe Johan Cruyff ca antrenor, păi cum să nu învețe? E fiară, nu l-ai văzut că fierbe la meciuri?”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, sfat pentru Hagi: „Gică, las-o mai moale!”

Fostul om de afaceri, Dumitru Dragomir, a avut un sfat pentru Gică Hagi la MAX Profețiile lui Mitică. „Corleone” i-a sugerat antrenorului celor de la Farul să nu mai trăiască atât de intens meciurile pe care formația acestuia le dispută în fiecare săptămână.

„Eu îi recomand să o lase mai moale că inima lui nu rezistă atât de mult. Gică, las-o mai moale! Nu mai are 20 de ani și la asemenea tensiune inima poate să nu mai reziste.

ADVERTISEMENT

Îi spun și lui ce i-am spus lui Costel Bucur: „Las-o mai moale că nu mai reziști mult!”. Ca să ai succes îți trebuie dictatură cum e la Hagi și la Becali. Bine, la Gigi e mai lejer că antrenează echipa din canapea”, a mai declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal la MAX Profețiile lui Mitică.

Cuvintele care-l vor scoate din minți pe Hagi

ADVERTISEMENT