Sport

Gică Hagi, stană de piatră în FCSB – Farul. Reacție uluitoare după golul marcat de Miculescu. Video exclusiv

David Miculescu a deschis scorul în meciul FCSB - Farul, iar Gică Hagi a rămas minute bune împietrit la marginea terenului.
27.04.2024 | 21:46
Gica Hagi stana de piatra in FCSB  Farul Reactie uluitoare dupa golul marcat de Miculescu Video exclusiv
David Miculescu a deschis scorul în meciul FCSB - Farul, iar Gică Hagi a rămas minute bune împietrit la marginea terenului. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au nevoie de un punct în partida de pe Arena Națională pentru a se încununa campioni după o pauză de 9 ani. Înaintea rundei, trupa lui Elias Charalambous avea un avans de 11 puncte față de ”marinari”.

Cum a reacționat Gică Hagi după golul marcat de Miculescu în FCSB – Farul

Scorul la întâlnirea FCSB – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, a fost deschis de David Miculescu după o pasă excepțională a lui Darius Olaru, iar Gică Hagi a rămas uluit de găurile din defensiva sa.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a găsit un culoar între Ionuț Larie și Gustavo Marins și i-a pasat fantastic lui Miculescu, care s-a desprins din marcajul fundașului stânga brazilian și l-a învins pe Buzbuchi cu un exterior de toată frumusețea.

Reușita celor de la FCSB l-a întristat teribil pe Gică Hagi, care a rămas fără reacție la marginea terenului. ”Regelui” nu i-a venit să creadă că jucătorii săi nu au reușit să strângă și a rămas stană de piatră aproximativ 3 minute.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a înscris în a doua partidă consecutivă pentru FCSB

După ce a marcat în egalul obținut de FCSB etapa trecută pe terenul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, atacantul David Miculescu a punctat din nou pentru liderul din SuperLiga.

Reușita din înfruntarea cu Farul Constanța este a cincea pentru jucătorul lui FCSB din acest sezon și poate să fie golul care îi aduce echipei antrenate de Elias Charalambous titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Rămasă fără atacant din iarnă, când Gigi Becali a decis să-l vând pe Andrea Compagno în China, FCSB a dus lipsă de un vârf de atac clasic, care să poată să se lupte cu fundașii adverși.

După victoria obținută de FCSB în fața lui CFR Cluj, scor 1-0, în cadrul etapei a 4-a din play-off, Mihai Stoica a declarat că remarcatul său este David Miculescu chiar dacă acesta nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a acuzat probleme musculare în meciul cu Sepsi OSK și, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, absentează de la duelul cu Farul care poate consemna câștigarea matematic a titlului pentru FCSB.

ADVERTISEMENT