Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cuvintele lui Becali pe care și le-a amintit Tavi Popescu în minutul 93. „Mi-a zis nea Gigi”. Replica patronului a venit imediat

Gigi Becali susține că Tavi Popescu și-a adus aminte de cuvintele sale în finalul meciului Farul Constanța - FCSB, scor 0-1.
01.04.2024 | 18:23
Cuvintele lui Becali pe care si lea amintit Tavi Popescu in minutul 93 Mia zis nea Gigi Replica patronului a venit imediat
Tavi Popescu în meciul Farul - FCSB 0-1. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Patronul “roș-albaștrilor” a avut o primă reacție după victoria FCSB-ului la Constanța. Gigi Becali a discutat și despre cuvintele pe care Tavi Popescu susține că și le-a adus aminte în minutul 93, atunci când a ținut de minge.

Cuvintele lui Becali pe care și le-a amintit Tavi Popescu în minutul 93. „Mi-a zis nea Gigi” Replica patronului a venit imediat

Gigi Becali se bucură că Tavi Popescu și-a adus aminte de cuvintele sale în finalul partidei de pe Ovidiu. Decarul FCSB-ului a ținut de minge în ultimele minute, astfel că a ajutat echipa să mențină scorul victorios.

ADVERTISEMENT

Discuția în care Popescu a mărturisit că a ținut cont de ceea ce i-a zis Becali a avut loc imediat după meci cu Mihai Stoica. Chiar dacă a făcut un gest de maturitate fotbalistică, finanțatorul FCSB-ului susține că nu a fost impresionat de prestația lui Tavi și este dezamăgit de acesta.

Latifundiarul din Pipera are alte așteptări de la puștiul minune de acum trei sezoane. Gigi Becali vrea ca Tavi Popescu să marcheze și să ofere pase gol la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

“Ia zis Meme lui Tavi Popescu ‘Bravo, bă, copile, ne-ai câștigat meciul’. Că a stat vreo două minute acolo în colț. Nu? Maturitate, așa se câștigă meciul.

Și el zice ‘Domnul Meme, mi-am adus aminte când eram cu mingea acolo că mi-a zis Nea Gigi o dată că atunci când e 1-0 și mai sunt 10 minute nu e nevoie de 2-0. Că vrea să ținem de 1-0’. Așa și-a adus el aminte. 

ADVERTISEMENT

Eu mai am încredere în Radaslavescu și asta nu înseamnă că el nu o să mai intre. Tavi nu a fost nici extraordinar, nici foarte bun, dar nici slab. Nu e Tavi acela care eu vreau să fie. Nu are nici realizări. El trebuie să dea gol și pase de gol”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Reacția lui Gigi Becali după Farul – FCSB 0-1

Gigi Becali este de părere că FCSB a arătat a echipă mare în duelul de la Constanța. Patronul liderului din SuperLiga a fost încântat de atitudinea jucătorilor după ce au marcat golul victoriei.

ADVERTISEMENT

“Noi aseară nu am demonstrat doar că suntem echipă mare și că avem calitate. La 1-0 trebuia în mod normal să vină Farul peste tine, nu? Mai erau vreo 12 minute și noi nu ne-am mai retras.

Noi am pasat în stil de echipă mare, am ținut mingea la noi. Asta e important. Când ești echipă mare ții mingea la tine la 1-0.

Nu o dai la adversar că înseamnă că nu ai valoare și îți este frică. Asta e foarte important”, a mai spus patronul celor de la FCSB, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Analiza lui Gigi Becali după Farul - FCSB 0-1

ADVERTISEMENT