Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali face o nouă revoluție la FCSB! Cine poate juca fundaș dreapta împotriva Craiovei lui Rotaru!

Gigi Becali face revoluţie la FCSB. Patronul roş-albaştrilor pregăteşte o formulă revoluţionară împotriva Universităţii Craiova, cu trei fundaşi centrali.
01.04.2024 | 12:00
Gigi Becali face o noua revolutie la FCSB Cine poate juca fundas dreapta impotriva Craiovei lui Rotaru
Gigi Becali face o nouă revoluție la FCSB! Cine poate juca fundaș dreapta împotriva Craiovei lui Rotaru. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are şapte puncte avans în fruntea clasamentului din SuperLiga. Duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, se va disputa derby-ul primelor clasate între FCSB şi Universitatea Craiova.

Gigi Becali face o nouă revoluție la FCSB! Cine poate juca fundaș dreapta împotriva Craiovei lui Rotaru!

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că în meciul cu Universitatea Craiova ar putea să joace trei fundaşi centrali la FCSB, cu Ngezana pe postul de fundaş dreapta, iar în centru să fie Dawa şi Chiricheş:

ADVERTISEMENT

“Nu ştim dacă e Ngezana la ora asta. Dacă e Ngezana, poate să joace şi Chiricheş şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire. Ngezana dacă e fundaş dreapta…

El a jucat şi fundaş dreapta. Nu vezi că are viteză. Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând. Deocamdată nu ştim echipa la ora asta. Trebuie să mă gândesc săptămâna asta.

ADVERTISEMENT

“Hotărârea finală o iau eu. Cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine”

Să mă consult şi cu ei că nu mai fac… Lipsesc câţiva jucători şi trebuie să mă consult cu Charalambous, cu Pintilii şi cu Meme Stoica. Hotărârea finală o iau eu. Cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine.

Ei mi-au spus că Vali Creţu se prezintă foarte rău. A fost răcit şi ne întrebam ce facem cu Creţu? Ca dovadă, s-a văzut”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Coman e un pic mai valoros decât Mitriţă”

Gigi Becali a dezvăluit că Alexandru Mitriţă nu poate să bată de unul singur FCSB şi e de părere că Florinel Coman este mai valoros decât atacantul Universităţii Craiova:

“Mitriţă este un mare jucător, dar depinde cu ce echipă joacă. Dacă el joacă împotriva noastră, nu prea a schiţat ceva vreodată. Nu o să ne bată pe noi un jucător. 

ADVERTISEMENT

E vorba de 11, nu de unul singur. Noi avem unul mai valoros decât el. Coman e un pic mai valoros. De ce? Că o să intre Rotaru şi o să spună… dar aici vorbim de goluri şi pase de gol şi aici e Coman”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

 

ADVERTISEMENT
Tags: