Life

Cuvintele pe care trebuie să le rostești neapărat pentru a avea o viață mai bună. Așa îți poți schimba total destinul în bine

Cuvintele pe care trebuie să le rostești neapărat. Așa te poți asigura că vei avea o viață mai bună și destinul tău va fi mai pozitiv.
21.10.2023 | 14:00
Cuvintele pe care trebuie sa le rostesti neaparat pentru a avea o viata mai buna Asa iti poti schimba total destinul in bine
Cuvintele pe care trebuie să le rostești pentru o viață mai bună. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt cuvintele pe care trebuie să le rostești neapărat pentru a avea o viață mai bună. Poți să îți schimbi destinul în bine dacă faci aceste lucruri!

Cuvintele pe care trebuie să le rostești pentru o viață mai bună

Cercetătorii de la Harvard au anunțat că există nouă fraze pe care oamenii trebuie să le folosească în fiecare zi. Psihologii de la celebra universitate spun că oamenii care sunt rezilienți emoțional folosesc mai des aceste fraze.

ADVERTISEMENT

Una dintre ele este „Pot să fac acest lucru”. Oamenii care sunt rezilienți din punct de vedere emoțional sunt și duri din de vedere mental. Ei înțeleg că pot să treacă peste orice adversitate ar avea în viața lor.

A doua frază pe care ar trebui să o folosească toată lumea este „Nu o să fiu o victimă!”. În situațiile mai delicate oamenii cu rezistență emoțională își schimbă perspectiva de la cea de victimă și încearcă să învețe ceva din fiecare lecție.

ADVERTISEMENT

În acest șir al cuvintelor pe care trebuie să le rostești pentru o viață mai bună este „Viața este grea”.  Sau mai bine spus: “Nu voi fi întotdeauna mulțumit de cum se desfășoară lucrurile. Dar face parte din călătorie.”

“Și asta va trece.” este o altă frază care ne poate ajuta să avem o viață mai bune. În acest fel nu vom rămâne blocați într-un anume scenariu.

ADVERTISEMENT

Ce fraze ar trebui să facă parte din vocabularul nostru

“Ce pot să învăț din asta?” este o altă frază pe care să o folosești constant pentru a nu avea frustrări legate de orice situație. Trebuie să vezi lecții și în cele mai grele lucruri, arată CNBC.com!

„Am nevoie de timp”, o altă frază pe care trebuie să o rostim mai des. Nu te grăbi să iei decizii sau să te prefaci că totul este bine când simți emoții negative.

ADVERTISEMENT

“Încă mai am lucruri pentru care să fiu recunoscător” este o frază pe care trebuie să o folosim când trecem prin momente grele.

Dacă avem un lucru care ne apasă trebuie să fim conștienți că încă avem multe alte lucruri pentru care merită să fim fericiți!

“Este ceea ce este”, este o altă frază prin care putem să nu mai fim așa atașați de problemele noastre. Mai bine te dedici trecerii peste problemă decât să te tot gândești de ce ți s-a întâmplat.

“Renunț la asta.” sau o frază similară “A ierta acest lucru nu înseamnă că a fost bine; înseamnă doar că nu-l mai las să mă împovăreze.” Trebuie să lăsăm în trecut durerea!

ADVERTISEMENT