Life

Cuza de la Noaptea Târziu, despre relația cu colegii de la Neatza. Cum se înțelege cu fosta iubită, Ramona Olaru

Cuza de la Noaptea Târziu, detalii despre colaborarea cu Neatza. Ce legătură mai are cu fosta parteneră de viață, Ramona Olaru.
05.12.2023 | 11:59
Cuza de la Noaptea Tarziu despre relatia cu colegii de la Neatza Cum se intelege cu fosta iubita Ramona Olaru
Cuza de la Noaptea Târziu, detalii despre colaborarea cu Neatza. Ce legătură mai are cu fosta parteneră, Ramona Olaru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cuza de la Noaptea Târziu, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu colegii de la Neatza. Cum se înțelege cu fosta iubită, Ramona Olaru, cu care lucrează în prezent.

Cuza de la Noaptea Târziu, detalii despre colaborarea cu Neatza. Ce legătură mai are cu fosta parteneră, Ramona Olaru

Cuza de la Noaptea Târziu a oferit detalii despre colaborarea cu Neatza, unde matinalul de la Antena 1 poate fi urmărit mai multe zile pe săptămână. Ce legătură mai are cu fosta parteneră de viață, Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al emisiunii Te cunosc de undeva are numai aprecieri pentru frumoasa blondină cu care a format un cuplu controversat o perioadă lungă. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de foarte multe ori.

„Nu pot să fac un clasament de simpatie. Ramona este super și toți, la fel. Am ajuns la nivelul, în echipa Neatza, în care fiecare este cu treaba lui, cu rolul lui. Răzvan și Dani, veteranii, sunt acolo cu treaba lor.

ADVERTISEMENT

Noi venim în completare, avem momentele noastre. Pauzele sunt distractive, nu pot să zic că am un preferat. Eu n-am nicio antipatie. Cu toții facem echipă”, a spus Cuza de la Noaptea Târziu despre colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru cancan.ro.

Cuza de la Noaptea Târziu, în continuare singur

Cuza de la Noaptea Târziu a rămas singurul din trupa sa care nu are parteneră de viață. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani este în continuare singur și crede că nu se leagă nimic din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Artistul consideră că nu reușește să aibă o relație amoroasă pentru că lucrează foarte mult. Pe lângă matinalul de la Antena 1 unde apare constant are și o emisiune la radio, unde face echipă cu Răzvan Popescu.

În plus, este creator de conținut și este plecat mult de acasă. Nu poate să acorde atenția cuvenită persoanei de lângă în momentul de față și susține că nu este genul de persoană care să caute partenera ideală „cu o lanternă prin întuneric”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că în ziua de astăzi la căsătorie e pachet și divorțul. Cam așa e, din păcate”, a mai completat Cuza de la Noaptea Târziu, în același interviu. Cântărețul ar dori să rămână toată viața cu femeia cu care se însoară.

ADVERTISEMENT