Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă ești pe penultimul loc nu ești echipă mică?”. Cine îi dă dreptate lui Florinel Coman despre Dinamo

Florinel Coman a spus despre Dinamo că este o echipă mică. După meciul celor de la FCSB de pe Arena Națională, un om important din fotbal îi dă dreptate atacantului.
28.11.2023 | 00:36
Daca esti pe penultimul loc nu esti echipa mica Cine ii da dreptate lui Florinel Coman despre Dinamo
Florinel Coman a spus despre Dinamo că este o echipă mică. După meciul celor de la FCSB de pe Arena Națională, un om important din fotbal îi dă dreptate atacantului. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în derby-ul cu rivala din Ștefan cel Mare, scor 1-0. După duelul de pe Arena Națională, Florinel Coman a spus despre Dinamo că este o echipă mică. Și Gigi Becali îi dă dreptate atacantului și susține prin exemple același lucru despre echipa antrenată de Ovidiu Burcă.

Becali îi dă dreptate lui Florinel Coman despre Dinamo

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IAVANOVICI, Gigi Becali a vorbit despre Dinamo. Finanțatorul de la FCSB este de părere că formația antrenată de Ovidiu Burcă este o echipă mică. Becali susține că locul din clasament și rezultatele confirmă ceea ce spune.

ADVERTISEMENT

“Ei săracii vor, luptă, își dau viața. Brandul acela îi face pe ei să lupte. Numai că brandul nu poate să îți dea și valoare. Ei au luptat pe viață și pe moarte pentru Dinamo, dar ce să faci. Ca valoare e o echipă mică.

Păi dacă ești pe penultimul loc nu ești echipă mică? Dacă ai 10 puncte după 17 etape, nu ești echipă mică? Din 51 de puncte ei au 10 și noi 37. Păi și nu sunt echipă mică?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“FCSB, o echipă mică în repriza a doua” Declarația unui stelist care va face valuri

Vivi Răchită consideră că FCSB a făcut o repriză secundă extrem de slabă, iar stelistul care a adunat peste 100 de apariții în tricoul „roș-albastru” este convins că echipa lui Charalambous și Pintilii va avea mari bătăi de cap în etapa următoare. La București vine Oțelul Galați. Fostul fotbalist a precizat că o problemă a FCSB-ului este că nu construiește cu mingea de jos, pornind de la fundașii centrali.

„Știi cu cine joacă FCSB în etapa următoare? Cu Oțelul. Poate conduce Oțelul cu 1-0, se retrage echipa lui Dorinel și se termină 1-0. Să vezi ce îi face Gigi. ‘Ia uite, bă. Eu l-am învățat pe ăsta’. Nu au avut un joc de echipă, de atac contra lui Dinamo. 

ADVERTISEMENT

La FCSB, construcția nu pleacă de pe linia de fund. Aici este problema. Cei doi fundași centrali nu își asumă riscuri. În repriza a doua am văzut o ieșire a lui Ngezana la intercepție în tușă și a dat-o direct cu latul afară.

Adversarul era la vreo 5-6 metri de el. În loc să intre în posesia mingii, să încerce să construiască. FCSB s-a comportat în repriza a doua ca o echipă mică. Conduc cu 1-0, cu o echipă de pe penultimul loc și au jucat la ciupeală, s-au apărat.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut câteva voleuri, cel al atacantului lateral și al lui Ghezali. Putea să se termine cum s-a terminat cu U Cluj. Înnebunea Gigi”, a analizat Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cum o vede Gigi Becali pe Dinamo

ADVERTISEMENT