Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum arată top 3 antrenori români în clasamentul lui Marius Șumudică. Pe ce loc e Gigi Becali

Marius Șumudică a făcut topul celor mai buni trei antrenori români. Unde a fost poziționat patronul FCSB-ului, Gigi Becali
26.04.2024 | 10:19
Cum arata top 3 antrenori romani in clasamentul lui Marius Sumudica Pe ce loc e Gigi Becali
Cum arată top 3 antrenori români în clasamentul lui Marius Șumudică. Pe ce loc e Gigi Becali. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică l-a lăudat pe Gigi Becali, patronul care e gata să ia primul titlu cu FCSB din ultimii nouă ani. Care este top 3 antrenori români pentru tehnicianul în vârstă de 53 de ani.

Top 3 antrenori români în opinia lui Marius Șumudică. Pe ce loc e Gigi Becali

Șumudică și-a dat jos pălăria în fața lui Gigi Becali, căruia i-a făcut deja echipa de Champions League. Antrenorul consideră că titlul pe care FCSB este pe cale să îl câștige este în totalitate meritul patronului.

ADVERTISEMENT

„E numărul 1, anul ăsta e numărul 1. El și cu Iordănescu se bat la antrenorul anului. Dacă eram în locul lui, mă îmbrăcam direct în trening cu A1 și mă duceam și țineam și o lecție la Școala de Antrenori.

A demonstrat că știe fotbalul omul. Ce să mai discutăm? Cum a făcut cum n-a făcut. I-a luat câțiva ani să învețe. Și acum o să încaseze. Jos pălăria!

ADVERTISEMENT

Pentru mine, anul ăsta, Gigi Becali antrenorul anului! Și Edi Iordănescu”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dorinel Munteanu, noul Dan Petrescu

Șumudică a avut de spus cuvinte frumoase și despre Dorinel Munteanu, antrenorul revelației Oțelul Galați. „Munti” a ajuns cu nou-promovata în finala Cupei României și e lider în play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

„Dorinel e un antrenor care reușește într-un mediu pe care și-l clădește singur. El ține jucătorul în presiune. Dacă își construiește echipa cu jucători care să nu iasă din tiparul lui, din cuvântul lui, reușește.

Nu știu ce se întâmplă dacă se duce la o echipă cu un vestiar greu. (n.r. – Seamană cu Dan Petrescu?) E foarte agresiv, e foarte dur. Nu riscă nimic.

ADVERTISEMENT

Trece peste faza de construcție în mare parte, dar echipele foarte bine pregătite fizic, aleargă foarte mult, dorință foarte mare. Sunt acolo, da”, a adăugat Marius Șumudică.

“Ai putea lucra cu Gigi Becali?” Sumudica, REACTIE SOC! De ce NU A SEMNAT cu FCSB

ADVERTISEMENT