Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă nu aduce jucători, Dinamo pică!” Ce nu i-a plăcut lui Florentin Petre după 0-4 la Sibiu

Florentin Petre, fosta glorie a lui Dinamo București, e convins că echipa sa de suflet va retrograda în acest sezon de SuperLiga dacă nu se schimbă nimic în lot.
24.10.2023 | 07:11
Daca nu aduce jucatori Dinamo pica Ce nu ia placut lui Florentin Petre dupa 04 la Sibiu
„Dacă nu aduc jucători, Dinamo pică!” Ce nu i-a plăcut lui Florentin Petre după 0-4 la Sibiu. Foto: Replica Online
ADVERTISEMENT

Mai exact, Petre insistă că Dinamo are nevoie de 5-6 transferuri bune pentru a spera la evitarea retrogradării, în caz contrar, înfrângerea de la Hermannstadt, scor 0-4, va deveni o obișnuință pentru ”câini”, etapă de etapă. În direct la Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, Florentin Petre a părut resemnat când vine vorba despre viitorul lui Dinamo.

Ce nu i-a plăcut lui Florentin Petre la Dinamo după 0-4 la Sibiu

”Câinii tăi când se regăsesc, că le-a dat Măldărășeanu de nu mai putea?”, a întrebat Horia Ivanovici. ”Da, busola, dragii de ei. Mă uitam la meci și vedeam atâta frustrare, se vede că ceva nu e în regulă, că trec printr-o perioadă foarte grea, de la antrenor către jucători și mai sus. Mi-e greu să cred că lucrurile se vor schimba într-un timp apropiat. Dacă nu aduc jucători Dinamo va avea viață grea anul ăsta”, a răspuns Petre.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri, Horia Ivanovici a răsucit cuțitul în rană și a transmis: ”Dacă nu aduc jucători pică, ce să o mai lungim”. În acel moment, Florentin Petre a fost și mai categoric când vine vorba despre soarta dinamoviștilor.”Da, normal pică, în patru meciuri n-au ajuns la poartă. E ceva foarte grav acolo, nu-și găsesc busola, iar drumul pe care noi ni-l dorim pentru acest club, ținând cont de performanțe, nu e ăsta”, a transmis Petre.

În discuție a intervenit Robert Niță, cel care a făcut haz de necaz: ”Echipamentul e mișto”. ”Da, la marketing stau bine. Am văzut că vorbesc, încearcă să se încurajeze, dar e greu, să pierzi cu 4-0, o echipă cu Hermannstadt, printre cele mai puternice din Liga 1. A construit, are lot omogen, bineînțeles toate echipele vor avea probleme acolo.

ADVERTISEMENT

Și anul trecut dacă nu era suspendarea cu punctele ălea sigur jucau în playoff. Jos pălăria pentru tot ce-i acolo. Așa ar trebui să urmeze și Dinamo, mai multe echipe exemplul ăsta”, a completat Florentin Petre. Concluzia a tras-o tot Horia Ivanovici, fără menajamente: ”Cam jucătorii și lotul lui Dinamo cam arată de Divizia B…de liga a 2-a. Jenantă prestația!”.

Dinamo București, drum sigur spre Liga 2?

”Am spus lucrul ăsta, dacă Dinamo nu aduce cel puțin 5-6-7 jucători nu vor rezista. Să joci la un club mare cu o presiune pe care o ai zi de zi, nu te așteaptă nimeni să ai oscilații de formă. Eu dacă jucam 4 meciuri bune și un meci mai slab veneau pe lângă mine, îi simțeam pe oameni că nu le convine, al antrenori sau la conducători. Acolo nu te așteaptă nimeni, trebuie să joci perfect, de la început. Asta denotă că ceva nu este în regulă, trebuie să existe neapărat o schimbare acolo”, a sunat și concluzia lui Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, ”câinii” vorbeau despre ”victorie” înainte de deplasarea de la Sibiu, în condițiile în care puțină lume credea în acest lucru. Cel mai optimist era Neluț Roșu, cel care spera că acel 1-1 cu CFR Cluj va însemna o resetare totală pentru Dinamo, club care ar urma acum să lege victoriile. Realitatea din teren l-a contrazis, însă, și Dinamo e tot mai aproape de ultimul loc în clasament.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede LIVE și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Trebuie să țineți minte! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (trebuie să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (trebuie să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (trebuie să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Dinamo, tot mai aproape de retrogradare?

ADVERTISEMENT