Sport

„Dacă te aude Rotaru, te lovește cu prazul”. Declarația lui Mitică Dragomir încinge FCSB – Craiova

Mitică Dragomir încinge derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. „Oracolul de la Bălcești” spune că Mihai Rotaru trebuie să fie mulțumit cu poziția secundă.
05.04.2024 | 20:07
Daca te aude Rotaru te loveste cu prazul Declaratia lui Mitica Dragomir incinge FCSB  Craiova
„Dacă te aude Rotaru, te lovește cu prazul” Declarația lui Mitică Dragomir încinge FCSB – Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rezultatul derby-ului FCSB – Universitatea Craiova are un rol important în lupta pentru titlul din SuperLiga. Mitică Dragomir spune că Mihai Rotaru trebuie să fie mulțumit cu poziția secundă, iar Horia Ivanovici a reacționat imediat când a auzit declarația „Oracolului de la Bălcești”.

Declarația lui Mitică Dragomir încinge FCSB – Craiova: „Dacă te aude Rotaru, te lovește cu prazul”

CFR Cluj și Rapid București îi țin pumnii Universității Craiova în derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională. Titlul se poate decide în confruntarea dintre primele două poziții din clasament, iar Mitică Dragomir are un mesaj pentru Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„FCSB nu a jucat ieri bine, dar când joci prost și câștigi ești echipă valoroasă. Patronul de la Craiova ar merita locul doi, Rotaru a băgat bani și este cuminte. Este genul occidental de conducător”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune în direct de la ora 13:30, în fiecare zi de luni, pe FANATIK.RO.

Horia Ivanovici a intervenit imediat și l-a avertizat pe Mitică Dragomir: „Dacă te-ar auzi Rotaru, ar veni și te-ar ataca cu niște praz în vestiar că ai zis că este bine locul doi. Știi cât de orgolios e? Ar sparge ușa și cu prazul ar veni: «Nea Mitică, să nu îmi mai spui mie că este bine locul doi»”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir și-a menținut poziția în privința luptei pentru titlul dintre Universitatea Craiova și FCSB: „Am fost conducător adevărat la fotbal, nu am fost păcălici. Când vorbesc un lucru, știu ce vorbesc. Așa trebuie să gândească, dar să fie mulțumit cu locul doi. Nu are echipă de locul 1”.

Gigi Becali nu are frică înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Mitriță nu poate să ne bată singur”

Alexandru Mitriță nu îl îngrijorează pe Gigi Becali înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Patronul liderului din SuperLiga spune că Florinel Coman este peste „Piticul atomic” la capitolul contribuții decisive.

ADVERTISEMENT

„Mitriță este mare jucător, dar depinde cu ce echipă joacă. Când a jucat cu noi a schițat ceva? Nu o să ne bată un jucător, este vorba de 11, nu doar de unul. Până la urmă avem unul mai valoros decât el, în opinia mea este puțin mai valoros Coman.

O să intre Rotaru că tralala. Băi, nu cutare tralala, aici vorbim de goluri, pase de gol și realizări, iar Coman le are mai mari”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“TE-AR LOVI CU PRAZUL!” Dumitru Dragomir si BATALIA Becali - Rotaru pentru TITLU | FCSB - U Craiova