Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cum îl opriți pe Mitriță?” Ce răspuns a dat Gigi Becali despre posibila cheie a derby-ului FCSB Craiova

Alexandru Mitriță nu îl îngrijorează pe Gigi Becali înainte de FCSB - Universitatea Craiova, chiar dacă „Piticul atomic” ar putea să fie cheia derby-ului.
01.04.2024 | 13:50
Cum il opriti pe Mitrita Ce raspuns a dat Gigi Becali despre posibila cheie a derbyului FCSB Craiova
„Cum îl opriți pe Mitriță?” Ce răspuns a dat Gigi Becali despre posibila cheie a derby-ului FCSB Craiova. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova îl prinde într-o formă de zile mari pe Alexandru Mitriță, însă Gigi Becali nu este îngrijorat. Patronul „roș-albaștrilor” spune că „Piticul atomic” nu îi poate învinge de unul singur pe Arena Națională.

„Cum îl opriți pe Mitriță?” Gigi Becali, răspuns despre posibila cheie a derby-ului FCSB Craiova

Derby-ul cu Farul Constanța a trecut pentru „roș-albaștri”, iar elevii lui Elias Charalambous le-au pus gânnd rău rivalilor de la Universitatea Craiova. Gigi Becali a vorbit și el despre derby-ul de pe Arena Națională din etapa cu numărul trei din play-off.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță înscrie gol după gol la Universitatea Craiova, însă nu îl sperie pe Gigi Becali înaintea derby-ului. Patronul clubului din Capitală este de părere că Florinel Coman este mult mai decisiv decât „Piticul atomic”, care nu strălucit în ultimele meciuri împotriva „roș-albaștrilor”.

„Mitriță este mare jucător, dar depinde cu ce echipă joacă. Când a jucat cu noi a schițat ceva? Nu o să ne bată un jucător, este vorba de 11, nu doar de unul. Până la urmă avem unul mai valoros decât el, în opinia mea este puțin mai valoros Coman.

ADVERTISEMENT

O să intre Rotaru că tralala. Băi, nu cutare tralala, aici vorbim de goluri, pase de gol și realizări, iar Coman le are mai mari”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali, despre revenirea lui Chiricheș: „S-a văzut experiența lui”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiricheș, dar și „problema” lui Darius Olaru de la FCSB. Patronul liderului din SuperLiga a spus că stoperul „roș-albaștrilor” s-a descurcat excelent în primul meci după șapte luni de pauză.

ADVERTISEMENT

„A avut aia, un șut apă de ploaie, pe care l-a apărat Târnovanu, dar de aia e portar. Adică nu au avut lucruri periculoase, nu prea au intrat în careu deloc. Deși noi foarte slabi, am fost mai buni decât adversarul. Ăsta e important lucru.

De exemplu… Olaru, dacă are două săptămâni de pauză, e o problemă pentru el. Vrea să joace din trei în trei zile. Lui îi place să joace. Dacă îl ții în pauză două săptămâni cum a stat, iese din ritm. A fost bine, mi-a plăcut de el. S-a văzut experiența lui, dar trebuie puțin ritmul.

ADVERTISEMENT

Ei spun, staff-ul, că a fost extraordinar. Eu spun că a fost bun. Nu spun extraordinar, pentru că oamenii văd ceva la fotbal, dar eu vreau altceva. Adică fiecare vede în felul lui. Eu la fotbal vreau viteză. Dacă nu ai viteză, nu joci la mine. Și aseară mie nu mi-a plăcut viteza de joc. Prea previzibil, nicio viteză de joc. Noi înainte pasam dintr-una. Aseară o atingere, a doua pas la adversar. Păi ce facem mă?”, a declarat patronul.

Cum îl oprește FCSB pe Alex Mitriță

ADVERTISEMENT