Life

Daiana și Dani de la Mireasa, din nou în impas. Reproșurile primite de concurent de la tânără

Daiana și Dani de la Mireasa, iar în încurcătură. Remarcile primite de participant de la iubita sa. Ce se întâmplă între ei.
23.06.2023 | 23:30
Daiana si Dani de la Mireasa din nou in impas Reprosurile primite de concurent de la tanara
Daiana și Dani de la Mireasa, iar în încurcătură. Remarcile primite de participant de la iubita sa. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Doi dintre participanții emisiunii matrimoniale de la Antena 1 sunt in nou în impas, după ce păreau că au trecut peste conflictele din trecut. Reproșurile primite de concurent de la tânără, în sezonul cu numărul 7.

Daiana și Dani de la Mireasa, iar în încurcătură. Remarcile primite de participant de la iubita sa

Daiana și Dani de la Mireasa se află iar într-o încurcătură. Participantul a primit câteva remarci neașteptate de la iubita sa. Concurenta de la Antena 1 se simte singură, chiar dacă este într-o relație sentimentală de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Tânăra crede că uneori este neînțeleasă de bărbatul pe care l-a cerut în căsătorie și cu care visează să ajungă în marea finală a show-ului matrimonial. Ea consideră că s-au adunat prea multe și nu știe cum să reacționeze.

„Cred că de atunci de când am fost în cursă, mi-am pus un scut să nu arăt că îmi pasă, de acolo, efectiv, am strâns. După a fost cu mama ta, mă simt singură, sunt mai multe și nu știu.

ADVERTISEMENT

Mă simt foarte încărcată emoțional și nu aveam o frică că plec eu acasă, dar îmi părea rău. Adică îmi părea rău că plec fără tine. Acum nu m-ai înțeles”, i-a spus Daiana de la Mireasa iubitului ei, Dani, notează a1.ro.

Daiana de la Mireasa, în cursa pentru eliminare

Daiana de la Mireasa a intrat în cursa pentru eliminare și asta pare să o afecteze destul de mult. Din fericire, tânăra se bucură de susținerea partenerului de viață. Dani încearcă să o ajute cât de mult posibil.

ADVERTISEMENT

În plus, tânărul a mărturisit că vrea să știe de ce este supărată concurenta de la Antena 1 pentru că nu vrea să existe momente în care nu comunică. Participantul o înțelege indiferent de situația cu care se confruntă concurenta.

„Dacă îmi vorbești cum îmi vorbești acum, eu înțeleg. Dacă eu te iubesc din cap până în picioare, de la primul fir de păr până la ultima unghie, și te iubesc, nu trebuie să îți pese de nimic.

ADVERTISEMENT

Când a fost lapte și miere în prima lună… trebuiau să vină și momentele astea”, a completat Dani de la Mireasa, mai arată sursa menționată anterior. Daiana are un scut de nepăsare de când riscă să plece acasă.

ADVERTISEMENT