Life

Cerere în căsătorie inedită la Mireasa. Ea a fost cea care l-a întrebat pe el: ”Vrei?”

Situație neobișnuită la Mireasa. O concurentă și-a cerut iubitul în căsătorie. Despre cine este vorba și cum a reacționat el.
09.06.2023 | 00:17
Cerere in casatorie inedita la Mireasa Ea a fost cea care la intrebat pe el Vrei
O concurentă Mireasa și-a cerut iubitul în căsătorie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mireasa este emisiunea care le aduce telespectatorilor cele mai neprevăzute situații. De data aceasta, o concurentă îndrăzneață nu a mai avut răbdare. A pus piciorul în prag și și-a cerut iubitul în căsătorie.

Cea mai îndrăzneață concurentă de la Mireasa. Și-a cerut iubitul…de soț

Cu toate că emisiunea Mireasa a fost văzută cu ochi nu prea buni în ultima vreme, fiind vizată de proteste și situații care din punctul de vedere al telespectatorilor nu fac cinste nici emisiunii, nici prezentatoarei Simona Gherghe, căreia chiar i s-a cerut demisia, există încă situații în care la televizor se vede iubirea.

ADVERTISEMENT

De exemplu, doi concurenți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar fericirea lor este vizibilă cu ochiul liber. Daiana și Dani, căci despre ei este vorba, nu mai au răbdare să-și trăiască viața împreună și deja își fac planuri de viitor.

Ei sunt și printre favoriții publicului, iar tânărul s-a decis deja că a întâlnit-o la Mireasa pe femeia visurilor sale. Recent, ei au avut puțin timp de petrecut în doi, iar Daiana a observat că partenerul său a cam picat pe gânduri.

ADVERTISEMENT

„La ce te gândești? Spune exact la ce te gândești în momentul acesta”, i-a cerut Daiana lui Dani. Iar el, care deja a cerut-o în căsătorie, i-a mărturisit: „De abia aștept momentul ăla”.

Astfel, fără să stea pe gânduri, concurenta de la Mireasa nu a ținut cont că discută cu cel care oricum îi este logodnic și l-a cerut ea însăși în căsătorie. „Vrei să fii soțul meu?”, l-a întrebat tânăra.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Dani când a fost cerut în căsătorie

În aceste condiții, Dani și-a dorit o cerere ca la carte, în care toate condițiile să fie îndeplinite. „Păi cere-mă frumos dacă mă ceri, în genunchi”, a fost răspunsul pe care Dani i l-a dat logodnicei sale.

Astfel, Daiana sa conformat și i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă bărbatului pe care l-a întâlnit în emisiunea Mireasa. Fata este sigură că alături de el vrea să-și clădească o familie.

ADVERTISEMENT

„Iubire, de când s-au intersectat privirile noastre, din momentul acela știam că tu ești bărbatul cu care vreau să fiu pentru toată viața. Am emoții, Iartă-mă. Am realizat cât de mult te iubesc, îmi doresc o familie cu tine.

Vreau să începem drumul împreună, să ne găsim liniștea și fericirea, să avem copii. Îmi doresc ca tu să fii soțul meu, tatăl copiilor mei și să fii alături de mine mereu. Vreau să am grijă de tine. Aș vrea să îți cer, dacă vrei, să fii soțul meu de acum și până mori?”, i-a spus Daiana.

Mai în glumă, mai în serios, momentul a fost unul emoționat, lucru recunoscut chiar de Dani. „Și eu am emoții, e prima dată când sunt cerut. E ciudat”, a dezvăluit concurentul de la emisiunea Mireasa, citat de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: