Life

Damian Drăghici a spus abia acum adevărul despre show-ul Te cunosc de undeva

Damian Drăghici a vorbit despre experiența pe care a trăit-o la Te cunosc de undeva, unde a participat alături de partenera sa de viață.
27.08.2023 | 10:58
Damian Draghici a spus abia acum adevarul despre showul Te cunosc de undeva
Damian Drăghici, interpret muzical, fost concurent la Te cunosc de undeva. Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Damian Drăghici a spus câteva lucruri despre Te cunosc de undeva pe care le-a ținut doar pentru el. Marele artist a declarat că a preferat de multe ori să greșească. A fost ok să iasă din tiparele personajelor pe care le imita, pentru a nu se depersonaliza.

Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva: „Tu nu ești tu”

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Damian Drăghici a mărturisit că și-a dat seama de câteva lucruri legate de succesul muzical, odată cu prezența sa în show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Trubadurul a zis că a remarcat foarte mulți tineri talentați la Te cunosc de undeva, dar care riscă să se piardă dacă devin prea buni imitatori. De altfel, i-a și sfătuit că pot să își piardă originalitatea dacă insistă pe a-i copia pe ceilalți, chiar și dincolo de scena de la TCDU.

„Și cântăreț dacă ești, acolo e un context în care oricum tu nu ești tu. Dacă am cântat prost le mulțumesc mult. Vino la concertul meu. Acolo dacă o să cânt prost pot să mă supăr. Dar mă supăr pe mine, nu pentru că mi-ai zis. Eu am venit să fiu tot ce nu sunt eu. 

ADVERTISEMENT

Tu crezi că eu pot să intru într-un personaj într-o săptămână? Mulțumesc lui Dumnezeu, a fost experiență extraordinară. I-am zis lui Cristi Iacob… Văd aici o grămadă de copii extrem de talentați… Dar există un lucru: e mare lucru să cânți sau să fii într-o trupă de cover, e foarte greu”, a declarat Damian Drăghici în podcastul Vin de-o poveste.

Ce i-a sfătuit pe concurenții din show: „N-o să mai devii niciodată un original”

Apoi, cântărețul a dezvăluit ce sfaturi le-a dat tinerilor talentați care au făcut parte din proiectul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama pentru prima oară la Te cunosc de undeva că îmi este comod să fiu cine sunt eu, să fac cover după altcineva e extrem de greu. Am observat că erau mulți talentați acolo extrem de buni la copiat. Le-am zis: vezi că poți să devii atât de bun la copiat încât rămâi un foarte bun copiator, dar n-o să mai devii niciodată un original.

Ei  (n. red.: cei de la Antena 1) m-au rugat să fiu și la Asia Express. Eu jucasem și în serialul Sacrificiul. Era întotdeauna într-o perioadă în care aveam prea multe evenimente. Nu puteam să fiu înainte”, a completat Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT