Life

Dezvăluirea momentului despre vedeta care a câștigat de două ori Te cunosc de undeva. E foarte trist, ce se întâmplă în viața cântărețului

Mărturia neașteptată a artistului care a luat premiul de la Te cunosc de undeva de 2 ori. E neplăcut prin ce trece acum.
20.08.2023 | 22:46
Dezvaluirea momentului despre vedeta care a castigat de doua ori Te cunosc de undeva E foarte trist ce se intampla in viata cantaretului
Mărturia neașteptată a artistului care a luat premiul de la Te cunosc de undeva de 2 ori. E neplăcut prin ce trece acum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Dezvăluirea momentului despre vedeta care a câștigat de două ori Te cunosc de undeva. E foarte trist, ce se întâmplă în viața cântărețului. Fostul concurent de la Antena 1 și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața personală.

Mărturia neașteptată a artistului care a luat premiul de la Te cunosc de undeva de 2 ori. E neplăcut prin ce trece acum

Mărturia neașteptată a artistului care a luat premiul de la Te cunosc de undeva de 2 ori. E neplăcut prin ce trece acum Emilian care a făcut echipă cu WRS în ultimul sezon al show-ului transformărilor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Tânărul cântăreț s-a despărțit de Theodora, cea cu care avea o relație sentimentală de circa 2 ani. Ruptura s-a produs chiar vara aceasta, înainte de unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din România.

După separare vedeta a vrut să se adune și a plecat singur în vacanță, cu un rucsac în spate. Experiențele sale au fost făcute publice în online. Câștigătorul de la Te cunosc de undeva este foarte activ și atent cu comunitatea sa.

ADVERTISEMENT

Recent, Emilian a mărturisit că este „singur cuc” după despărțirea de fosta parteneră. Cu toate acestea cântărețul știe ce vrea de la următoarea iubită și chiar are în plan să se căsătorească și să facă cel puțin 3 copii.

„Nimic nou. Sunt singur cuc! Nimic complicat. Să fie o femeie simplă care să înțeleagă ceea ce fac. Dar în primul rând mai trebuie să rezolv eu niște problemuțe la «cabesa»!

ADVERTISEMENT

Îmi doresc mult o familie, dacă se poate și cu 3 copii. Îmi plac foarte mult copiii, dar deocamdată mai am lucruri de învățat, trebuie să am și cu cine și să fiu și hotărât în sensul ăsta.

Acum, ne ocupăm de copilul interior!”, a declarat Emilian într-un interviu pentru cancan.ro. Fostul concurent de la Antena 1 se concentrează în momentul de față mai mult pe cariera artistică.

ADVERTISEMENT
Emilian, la Te cunosc de undeva și la mare
Emilian a câștigat de două ori Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Emilian, a treia oară la Te cunosc de undeva?

Emilian a cucerit publicul emisiunii Te cunosc de undeva de două ori până acum și nu exclude posibilitatea semnării unui nou contract. Cântărețul este într-o continuă ascensiune și crede că nimic nu este imposibil.

Nu credea că va pune mâna pe premiul din sezonul anterior, dar iată că Dumnezeu a avut cu totul alte planuri pentru el și WRS, pe numele din buletin Andrei Ionuț Ursu. În prezent, Emilian face muzică în studio. El colaborează cu casa de producție a lui Smiley.

ADVERTISEMENT