Life

Dan Bilzerian, ”responsabil” pentru despărțirea Andrei Voloș de Bogdan Mocanu? Primele declarații ale vedetei

08.10.2020 | 09:21
Dan Bilzerian responsabil pentru despartirea Andrei Volos de Bogdan Mocanu Primele declaratii ale vedetei
ADVERTISEMENT

Motivele despărțirii dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu au atras, de-a lungul timpului, tot mai multe speculații, mai ales că niciunul nu a menționat clar și răspicat o cauză concretă. Ambii au declarat că gelozia, distanțarea unuia față de celălalt sau punerea carierei pe primul loc sunt motive ale separării.

În ultima vreme, au apărut tot mai multe presupuneri cu privire la o relație pe care Voloș ar avea-o cu Dan Bilzerian și suspiciunea că despărțirea survenită între celebrul cuplu de la „Puterea Dragostei” ar fi cauzată de apropierea dintre frumoasa șatenă și respectivul milionar.

ADVERTISEMENT

Andra a postat pe Instagram unele fotografii care au fost făcute pe iahtul milionarului, iar acest lucru a cauzat o suspiciune colectivă a fanilor cu privire la relația dintre cei doi. Vedeta de la emisiunea de mai sus a dorit să clarifice situația și a negat existența vreunei conexiuni amoroase între ei.

Dan Bilzerian și implicarea acestuia în despărțirea dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu. Declarații surprinzătoare ale șatenei

Andra Voloș a profitat de prezența în platourile emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars și a ținut să lămurească pe toată lumea că nu are nicio relație cu milionarul Dan Bilzerian. În mod surprinzător, ea a declarat că nu îl cunoaște, deși milionarul este etichetat în pozele pe care acesta le-a făcut pe iahtul lui.

ADVERTISEMENT
Andra Voloș
Andra Voloș. pe iahtul lui Dan Bilzerian
Sursa foto: Instagram

„Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut.

Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât. Toată lumea îmi zicea că eu sunt aia a lui Bilzerian. Eu mi-am luat un costum de baie de la el, am făcut niște poze pe acel iaht, i-am dat tag și el a început să-mi dea like-uri, iar eu am rămas șocată.

ADVERTISEMENT

Așa a fost să fie. Apoi mi-au scris din partea agenției sale, dacă vreau să merg în America la nebunia aia a lui, din gașca lui, dar eu nu i-am răspuns, n-am vrut să plec de aici”, a declarat Voloș în platoul emisiunii mai sus meționate, citată de spynews.ro.

În ultima vreme, Andra a fost cuplată de presă și de către fani cu diverse personaje din showbiz. S-a speculat că ar avea o relație cu fratele lui Culiță Sterp, Iancu, dar și cu Nicolas Sax. Pentru a lămuri situația, Nicolas și șatena au făcut un vlog în care au dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun adevărul! Deci, Andra pentru mine este mai mult ca o soră! Este o fată prea dulce și prea minunată și eu niciodată nu aș putea să o privesc altfel sau să mă gândesc măcar, nici măcar cu gândul nu aș putea să mă gândesc că băi, poate sau ceva.. Andra e o fată minunată, e frumoasă..

Eu în primul rând, am gagicile mele, am treburile mele. Ne știm de prea mult timp.. În primul rând, ne știm de când era cu Bogdan Mocanu și eu eram prieten cu Bogdan Mocanu.. Eram prieteni, eram ca frații.. Andra ne făcea să mâncăm, stăteam la filme… O relație foarte frumoasă de prietenie” a spus Sax, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT