Life

Dan Bittman a lămurit situația cu Denise Rifai. De ce i-a dat, de fapt, un inel: „A-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat”

Dan Bittman a explicat de ce i-a oferit, de fapt, un inel prezentatoarei Denise Rifai atunci când a fost invitat în emisiunea ei de la Kanal D.
26.02.2024 | 12:29
Dan Bittman a lamurit situatia cu Denise Rifai De ce ia dat de fapt un inel Anceput scandalul ceea ce ma si bucurat
Dan Bittman a explicat care este relația dintre el și Denise Rifai. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani, invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Dan Bittman i-a oferit prezentatoarei un inel chiar în timpul interviului. Acum, artistul a lămurit situația și a spus dacă își dorește sau nu o relație cu vedeta de la Kanal D.

Ce relație au, de fapt, Dan Bittman și Denise Rifai

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Dan Bittman i-a oferit prezentatoarei un inel. De la acel moment, au mai fost de câteva ori surprinși unul în compania celuilalt, în diferite contexte.

ADVERTISEMENT

Chiar vedeta de la Kanal D dezvăluia că artistul face parte din viața sa. Iar recent, în cadrul unui interviu oferit chiar din vacanță, solistul trupei Holograf a răspuns întrebării care este pe buzele multora: vrea cu adevărat să-și refacă viață alături de Denise Rifai?

Cântărețul a mărturisit că nu acesta îi este scopul și că explicația gestului său a fost cu totul alta. Mai exact, și-a dorit să le ofere un exemplu și celorlalți bărbați care acceptă provocarea celor 40 de întrebări.

ADVERTISEMENT

„Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare.

Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’. Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat”, a declarat Dani Bittman pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu mai vrea relații de lungă durată

De fapt, ajuns la aproape 62 de ani, pe care îi va împlini în martie 2024, Dan Bittman a mărturisit că nu își dorește o relație de lungă durată, iar cu Denise Rifai preferă să aibă numai o prietenie strânsă.

„Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă.

ADVERTISEMENT

Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita. N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă, dar prioritățile încep să fie foarte importante.

Tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești ‘ce mai am de făcut?’, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii”, a completat Dan Bittman.

ADVERTISEMENT