Life

Denise Rifai, adevărul despre relația cu Dan Bittman: ”Parte din viața mea”

Denise Rifai, dezvăluiri despre legătura cu cântărețul Dan Bittman. Ce mărturie a făcut celebra moderatoare de la Kanal D.
26.09.2023 | 17:15
Denise Rifai adevarul despre relatia cu Dan Bittman Parte din viata mea
Denise Rifai, dezvăluiri despre legătura cu cântărețul Dan Bittman. Ce mărturie a făcut celebra moderatoare de la Kanal D. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurnalista spune care este adevărul despre relația cu Dan Bittman. Frumoasa brunetă a subliniat că artistul de la Holograf face parte din viața ei de foarte multă vreme. Ce a spus despre speculațiile din ultima perioadă.

Denise Rifai, dezvăluiri despre legătura cu cântărețul Dan Bittman. Ce mărturie a făcut celebra moderatoare de la Kanal D

Denise Rifai vine cu noi dezvăluiri despre legătura pe care o are cu cântărețul Dan Bittman. De această dată celebra moderatoare de la Kanal D a făcut o mărturie neașteptată cu privire la relația cu îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost surprinși împreună în repetate rânduri, ultima oară chiar pe o plajă de pe litoralul românesc. Chiar și așa prezentatoarea susține că este o simplă prietenie și are numai cuvinte de laudă pentru cântăreț.

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”, a spus vedeta într-un interviu pentru click.ro. În altă ordine de idei, jurnalista a mai precizat că nu regretă că nu are o familie până la cei 38 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

„Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine, s-a întâmplat să fie altfel!

Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa”, a adăugat Denise Rifai, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a împlinit 38 de ani

Denise Rifai își serbează ziua de naștere pe 26 septembrie, când împlinește 38 de ani. Vedeta este o persoană foarte deschisă și care trăiește cu mare bucurie fiecare clipă. În viața jurnalistei există foarte multă lumină.

Celebra prezentatoare a învățat de-a lungul timpului să profite de fiecare moment, fără nicio presiune sau să tragă într-o anumită direcție. Crede că nu a fost momentul potrivit pentru a se căsători și a deveni mamă.

ADVERTISEMENT

„Pe de altă parte, mi-ar plăcea să am un copil! Sunt multe, multe componente! Faptul că spun mi-ar plăcea nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Îmi este foarte bine și fără!”, a mai declarat Denise Rifai.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită