Life

Dan Bittman a slăbit 7 kilograme cu o metodă neașteptată. Cum a reușit: ”Mănânc cu pâine”

Dan Bittman a eliminat 7 kilograme datorită unui regim ieșit din comun. Ce a făcut solistul vocal al formației Holograf.
07.12.2023 | 08:55
Dan Bittman a slabit 7 kilograme cu o metoda neasteptata Cum a reusit Mananc cu paine
Dan Bittman a eliminat 7 kilograme datorită unui regim ieșit din comun. Ce a făcut solistul vocal al formației Holograf. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Dan Bittman a slăbit 7 kilograme cu o metodă neașteptată. Cum a reușit. Vedeta susține că nu a renunțat la niciun aliment, ci dimpotrivă, mănâncă totul cu pâine. În schimb, artistul spune că are un interval în care consumă preparatele preferate.

Dan Bittman a eliminat 7 kilograme datorită unui regim ieșit din comun. Ce a făcut solistul vocal al formației Holograf

Dan Bittman a eliminat 7 kilograme datorită unui regim ieșit din comun. Ce a făcut solistul vocal al formației Holograf în ultima perioadă. Cântărețul a apelat la un regim care se pare că funcționează de minune.

ADVERTISEMENT

Celebrul muzician nu depune eforturi majore pentru a se menține în formă maximă, însă are grijă să mănânce numai într-o anumită parte a zilei. Nu ia niciodată micul dejun și ultima masă este destul de târziu.

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă.

ADVERTISEMENT

Mănânc cu pâine, mănânc de toate. La mine a funcționat, am slăbit vreo 7 kilograme fără ca să fac niciun efort”, a mărturisit Dan Bittman, în urmă cu puțină vreme, pentru publicația ciao.ro.

Întrebat dacă se simte bine, de fapt, în momentul de față, renumitul artist a răspuns: „foarte bine, da”. Solistul de la Holograf a mai dezvăluit că este un bucătar desăvârșit și care gătește constant pentru masa de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, pasionat de arta culinară

Dan Bittman este pasionat de arta culinară și spune că obișnuiște să gătească în perioada sărbătorilor de iarnă. Face cele mai bune sarmale, așa spun cei trei copii pe care îi are din relația cu fosta iubită, Liliana Ștefan.

În plus, vedeta face un borș de legume extraordinar, pui pe sticlă, dar și cartofi la cuptor. De-a lungul timpului a preparat numeroase feluri de mâncare, fiind lăudat de colegii de breaslă, printre care se numără și Tavi Colen.

ADVERTISEMENT

Se descurcă foarte bine și când vine vorba de alte treburi din gospodărie și nu se dă în lături de la nimic. Dan Bittman a mai dezvăluit la un moment dat că este un grădinar bun și că știe să aleagă florile perfecte pentru femeile din viața sa.

ADVERTISEMENT
Tags: