Life

Motivul pentru care Damian Drăghici a ținut post negru. Artistul a băut doar apă 7 zile. Câte kilograme a slăbit

Damian Drăghici este de nerecunoscut. Cum arată și cum se simte artistul acum, după ce a ținut post negru timp de o săptămână
06.12.2023 | 13:24
Motivul pentru care Damian Draghici a tinut post negru Artistul a baut doar apa 7 zile Cate kilograme a slabit
Damian Drăghici a ținut post negru timp de 7 zile Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Damian Drăghici a trecut prin transformări fizice radicale. Artistul a slăbit foarte mult și multă vreme a fost de nerecunoscut. Acum, Damian a recurs și la postul negru.

Damian Drăghici nu s-a atins de mâncare o săptămână întreagă

Este foarte bine cunoscut faptul că Damian Drăghici a început să fie din ce în ce mai preocupat de sănătatea și de aspectul lui fizic. Multă vreme, artistul a avut câteva kilograme în plus și a decis să pună definitiv punct acelei perioade.

ADVERTISEMENT

În prezent, Damian Drăghici este în ce mai bună formă a sa de până acum. Artistul arată mai bine ca niciodată și, cel mai important, se simte excelent. Însă, pentru a ajunge aici, a avut nevoie de multă disciplină.

Faimosul interpretat a fost extrem de ambițios și determinat în a-și atinge scopurile. A început să fie din ce în ce mai atent la alimentație, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care s-au întrebat cât mai poate slăbi Damian Drăghici, răspunsul este simplu: mult. Artistul a recurs în urmă cu puțin timp la postul negru, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile.

Pentru că vrea să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face, acesta a postat în online întreaga sa incursiune de-a lungul celor șapte zile în care a băut doar apă. Artistul nu s-a atins deloc de mâncare și s-a ținut cu sfințenie de regimul său.

ADVERTISEMENT

Artistul a apelat la acest regim drastic pentru a se simți mult mai bine pe plan spiritual

Așa cum era de așteptat, începutul a fost cel mai greu pentru Damian Drăghici. Organismul lui a avut nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu schimbările, așa că, în primele zile, artistul s-a confruntat cu dureri de cap.

Pe măsură ce a înaintat postul negru, a scăpat de aceste dureri, semn că s-a obișnuit corpul să primească doar lichide. Damian a recunoscut că are și unele momente în care simte că nu are deloc energie, dar acestea durează foarte puțin, undeva la 5-10 minute.

ADVERTISEMENT

Faptul că organismul său nu a primit deloc mâncare a lăsat urme vizibile asupra fizicului. Artistul este mult mai tras la față și a și slăbit destul de mult. Pe parcursul celor șapte zile de post negru, aceasta a topit 5 kilograme.

În ciuda faptului că este mai slab, Damian Drăghici le-a povestit fanilor că nu a recurs la post negru pentru a topi kilogramele. Artistul a pus mai mult accent pe partea emoțională și spirituală a întregului proces și pare că a dat roade.

”Am băut apă. Nu foarte multă. M-am și tras puțin, după cum vedeți. Dar nu am făcut-o doar pentru dietă sau pentru slăbit. Am făcut-o și pentru partea emoțională. Și pentru cea spirituală”, a spus Damian în online.

ADVERTISEMENT
Tags: