Life

Dan Bittman are o nouă iubită? A fost văzut plimbându-se cu o tânără șatenă

Dan Bittman are o nouă iubită? A fost văzut în timp ce se plimba cu o tânără șatenă pe străzile din București, ea fiind alături de el în mașină.
07.10.2022 | 19:31
Dan Bittman are o noua iubita A fost vazut plimbanduse cu o tanara satena
Dan Bittman are o nouă iubită? A fost văzut plimbându-se cu o tânără șatenă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Bittman iubește din nou? Artistul a fost văzut cu o tânără, plimbându-se prin București. Să fie noua lui iubită?

Dan Bittman, văzut cu o tânără în Capitală. Este noua lui iubită?

Dan Bittman a fost văzut în Capitală, plimbându-se cu o tânără. După ce a plecat de acasă din zona de lux unde locuiește, Dan Bittman a fost văzut cu o tânără misterioasă în dreapta lui.

ADVERTISEMENT

Cei doi au pornit împreună spre zona Universitate din Capitală și au vorbit minute bune, având în vedere că era un trafic infernal.

Au existat inclusiv unele semne de afecțiune între cei doi, care par să fie martore pentru o relație ce este mai mult decât una de prietenie în acest caz, notează Cancan.

ADVERTISEMENT

Tânăra misterioasă l-a mângâiat pe cap pe artist, dând de înțeles că acesta are o nouă iubită.

Dan Bittman a divorțat de soție după 25 de ani

Despre Dan Bittman s-a spus că a avut o relație cu Monica Odagiu, o tânără actriță de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi chiar s-ar fi mutat împreună, dar se pare că relația nu a mers. Dan Bittman s-a mai iubit și cu alte femei celebre, printre care Tania Budi sau Mihaela Rădulescu.

De altfel, Dan Bittman spunea că el mereu s-a îndrăgostit foarte ușor, dar acum a ajuns la o vârstă la care nu știe dacă mai poate.

ADVERTISEMENT

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum?”, spunea el în podcastul lui Mihai Morar.

 Dan Bittman a divorțat de soția lui după mai bine de 25 de ani și mărturisea că suferă din cauză că Liliana nu a dorit să mai vorbească deloc cu el și a închis toate canelele de comunicare.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.

Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea”, spunea artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: