Life

Dan Chișu, adevărul despre problemele de sănătate și mutarea în Franța. S-a operat la inimă în Montecarlo: „La București nu costa decât 12.000 de euro”

Dan Chișu a vorbit despre problemele sale de sănătate și a mărturisit de ce a fost mai convenabil pentru el să opereze la inimă în Montecarlo.
11.12.2022 | 18:56
Dan Chisu adevarul despre problemele de sanatate si mutarea in Franta Sa operat la inima in Montecarlo  La Bucuresti nu costa decat 12000 de euro
Dan Chișu a avut probleme de sănătate, dar a decis să se opereze în Montecarlo. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Dan Chișu a vorbit despre problemele sale de sănătate și ce l-a determinat să se opereze în Montecarlo. Actorul și familia lui s-au mutat de o bună perioadă în Franța, țară despre care spune că îi oferă mult mai multe beneficii.

Dan Chișu, dezvăluiri despre intervenția la inimă. De ce nu s-a operat în România

În podacstul moderat de Marius Tucă, Dan Chișu a mărturisit că s-a confruntat cu mai multe afecțiuni de sănătate și pentru a le ameliora a avut nevoie de o operație la inimă. Din cauza sportului practicat incorect, dar și a unor probleme moștenite de la mamă, soțul Alinei Chivulescu făcea foarte des fibrilații.

ADVERTISEMENT

„Am hotărât să fac acea ablație. Este un cateter, se bagă în inimă. Nu e o operație pe cord deschis. E ca un stent, dar se duce mai departe și are un ecran, îți spune niște electrozi și face o hartă a celor care dau semnal electric”, a spus Dan Chișu.

Tatăl băiatului Manuelei Hărăbor a mărturisit că intervenția nu a avut loc în România, fiind șocat de prețurile mari cerute la noi în țară, ci în Montecarlo.

ADVERTISEMENT

Dan Chișu a dezvăluit că suma pe care a plătit-o a fost de trei ori mai mică decât cea pretinsă la București și a fost sfătuit de un medic să se reorienteze.

„La București mi s-a spus că vin niște italieni și nu costă decât 12.000 de euro. Am cunoscut-o pe doamna doctor care mi-a spus: ‘de ce nu vii tu la Montecarlo?’.

ADVERTISEMENT

Și m-am dus și m-am operat. M-a costat 4.700 și am făcut-o acolo. Aceeași operație în niște condiții unde au tot.

După aceea mi-am dat seama că statusul meu medical este destul de dificil, iar Clara (n.r medicul) mi-a spus: ‘ai cetățenie franceză’”, a povestit Dan Chișu, citat de Unica.

ADVERTISEMENT

Dan Chișu s-a mutat în Franța

Ca să îndeplinească toate condițiile necesare pentru a primi asigurare de sănătate, Dan Chișu s-a mutat cu familia sa în Franța, acolo unde momentan locuiește cu chirie. După intervenția la inimă, susține că se simte mai bine și că zilnic aleargă câte șapte kilometri.

„Francezii au toate defectele din lume, dar au cea mai bună asigurare medicală din lume. Am închiriat un apartament cu două camere, stăm în chirie”, a declarat Dan Chișu.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie