News

Dan Negru desființează noul proiect al lui Adrian Sârbu. Moderatorul TV face praf Aleph News

04.09.2020 | 14:50
Dan Negru desființează noul proiect al lui Adrian Sârbu. Moderatorul TV face praf Aleph News
Dan Negru desființează noul proiect al lui Adrian Sârbu. Moderatorul TV face praf Aleph News. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru, cunoscuta vedetă de televiziune de la Antena 1, a analizat la sânge noul proiect media al lui Adrian Sârbu, postul Aleph News.

Popularul om din showbiz este de părere că vremea știrilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut. Negru spune că singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu, ci Valeriu Lazarov.

ADVERTISEMENT

După ce s-a uitat preț de câteva ore la producțiile Aleph News, Negru a tras o concluzie dură pe care a postat-o pe Facebook.

Dan Negru, extrem de critic cu noul proiect al lui Adrian Sârbu, Aleph News

Dan Negru a luat la puricat noul post TV lansat pe piața media din România. Despre Aleph News, noua creație a lui Adrian Sârbu, Negru spune că l-a dezamăgit din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Vedeta reality-show-urilor din România a criticat tot la noua televiziune, de la conținut, până la aspectul și cadrele prezentate.

”M-am uitat la noua televiziune a lu’ Sârbu, Aleph News. Sârbu a fost inamicul meu principal 20 de ani și cel mai greu mi-a fost să lupt nu cu Sârbu din Pro ci cu Sârbu din Antenă pentru că toți voiau să-l copieze, nu să-l înfrunte.

Cu o căruță de dolari bine folosiți, Sârbu a schimbat atunci lumea televiziunii din România. Mi-a povestit Dan Spătaru cum la Mamaia, când Aurelian Andreescu a luat aplauze lungi pentru interpretarea hitului “Copacul”, replica lui Spătaru a fost “cu așa voce puteam și eu”.

ADVERTISEMENT

Cu așa bani, Pro-ul lui Sârbu a putut. Azi lumea e alta! Mă așteptăm ca lansarea să conțină cel puțin o exclusivitate mondială și nu știri clasice pe care le vezi peste tot !

Vremea știrilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut. Nu le mai găsești niciunde în lume. Publicul smart știe să aleagă și apoi să voteze pentru că votul rămâne miza știrilor oriunde în lume.

M-am uitat câteva ore la noua televiziune a lu’ Sârbu și n-am înțeles deloc prim-planurile căpățânilor moderatorilor, prim-planuri exagerate și obositoare.
(acu’ mi s-a confirmat că e adevărat ce spune manualul , că prim-planurile sunt obositoare )

ADVERTISEMENT

Capetele unor tineri care citesc știri bătrânicioase. Moderatori cu păreri dar fără notorietate. Apoi, conceptul de “social television” despre care Sârbu zice ca e nou, e vechi , toate tv au demult content adaptat pentru toate ecranele.

Publicul smart știe asta! Facebook a devenit o chestie îmbătrânită darămite televiziunea. Dincolo de content, doare ieftineala ambalajului.

Cu asta Pro nu era obișnuit ! Siglă ponosită, bumpere, croma, mult YouTube moca…O fi ăsta doar începutul? Sau sfârșitul?”, scrie Negru pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Negru: ”Singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu”

În încheierea postării sale, Dan Negru îl atacă pe Adrian Sârbu, despre care spune că nu a contat în televiziune de la nivel mondial. Angajatul de la Antena 1 spune că singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu, ci Valeriu Lazarov, care a construit televiziunea modernă italiană şi pe cea spaniolă.

”Singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu. A fost Valeriu Lazarov care a construit televziunea modernă italiană, pe aia spaniolă.
Lazarov a fost singurul care nu voia sa fie Sârbu.

În România, cu producțiile lui, Antena avea sloganul “lider în divertismentul de televiziune” și TVR era in top 3. Când l-am întrebat pe dnul Lazarov de ce nu mai funcționează anumite formate tv, mi-a răspuns: “pentru că viața e frumoasă fiindcă are un început și un sfârșit “.

O lecție frumoasă pentru noi, cei care nu ne împăcăm cu asta ! Și poate lecția pe care Lazarov i-o dă lui Sârbu, dincolo de moarte: ”VIAȚA E FRUMOASĂ PENTRU CĂ ARE UN ÎNCEPUT ȘI UN SFÂRȘIT…”, a încheiat Negru, pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri