News

Dan Negru desființează noul proiect al lui Adrian Sârbu. Moderatorul TV face praf Aleph News

04.09.2020 | 14:50
Dan Negru desfiinteaza noul proiect al lui Adrian Sarbu Moderatorul TV face praf Aleph News
ADVERTISEMENT

Dan Negru, cunoscuta vedetă de televiziune de la Antena 1, a analizat la sânge noul proiect media al lui Adrian Sârbu, postul Aleph News.

Popularul om din showbiz este de părere că vremea știrilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut. Negru spune că singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu, ci Valeriu Lazarov.

ADVERTISEMENT

După ce s-a uitat preț de câteva ore la producțiile Aleph News, Negru a tras o concluzie dură pe care a postat-o pe Facebook.

Dan Negru, extrem de critic cu noul proiect al lui Adrian Sârbu, Aleph News

Dan Negru a luat la puricat noul post TV lansat pe piața media din România. Despre Aleph News, noua creație a lui Adrian Sârbu, Negru spune că l-a dezamăgit din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Vedeta reality-show-urilor din România a criticat tot la noua televiziune, de la conținut, până la aspectul și cadrele prezentate.

”M-am uitat la noua televiziune a lu’ Sârbu, Aleph News. Sârbu a fost inamicul meu principal 20 de ani și cel mai greu mi-a fost să lupt nu cu Sârbu din Pro ci cu Sârbu din Antenă pentru că toți voiau să-l copieze, nu să-l înfrunte.

ADVERTISEMENT

Cu o căruță de dolari bine folosiți, Sârbu a schimbat atunci lumea televiziunii din România. Mi-a povestit Dan Spătaru cum la Mamaia, când Aurelian Andreescu a luat aplauze lungi pentru interpretarea hitului “Copacul”, replica lui Spătaru a fost “cu așa voce puteam și eu”.

Cu așa bani, Pro-ul lui Sârbu a putut. Azi lumea e alta! Mă așteptăm ca lansarea să conțină cel puțin o exclusivitate mondială și nu știri clasice pe care le vezi peste tot !

ADVERTISEMENT

Vremea știrilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut. Nu le mai găsești niciunde în lume. Publicul smart știe să aleagă și apoi să voteze pentru că votul rămâne miza știrilor oriunde în lume.

M-am uitat câteva ore la noua televiziune a lu’ Sârbu și n-am înțeles deloc prim-planurile căpățânilor moderatorilor, prim-planuri exagerate și obositoare.
(acu’ mi s-a confirmat că e adevărat ce spune manualul , că prim-planurile sunt obositoare )

Capetele unor tineri care citesc știri bătrânicioase. Moderatori cu păreri dar fără notorietate. Apoi, conceptul de “social television” despre care Sârbu zice ca e nou, e vechi , toate tv au demult content adaptat pentru toate ecranele.

Publicul smart știe asta! Facebook a devenit o chestie îmbătrânită darămite televiziunea. Dincolo de content, doare ieftineala ambalajului.

Cu asta Pro nu era obișnuit ! Siglă ponosită, bumpere, croma, mult YouTube moca…O fi ăsta doar începutul? Sau sfârșitul?”, scrie Negru pe Facebook.

Negru: ”Singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu”

În încheierea postării sale, Dan Negru îl atacă pe Adrian Sârbu, despre care spune că nu a contat în televiziune de la nivel mondial. Angajatul de la Antena 1 spune că singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu, ci Valeriu Lazarov, care a construit televiziunea modernă italiană şi pe cea spaniolă.

”Singurul român care a contat în televiziunea mondială n-a fost Sârbu. A fost Valeriu Lazarov care a construit televziunea modernă italiană, pe aia spaniolă.
Lazarov a fost singurul care nu voia sa fie Sârbu.

În România, cu producțiile lui, Antena avea sloganul “lider în divertismentul de televiziune” și TVR era in top 3. Când l-am întrebat pe dnul Lazarov de ce nu mai funcționează anumite formate tv, mi-a răspuns: “pentru că viața e frumoasă fiindcă are un început și un sfârșit “.

O lecție frumoasă pentru noi, cei care nu ne împăcăm cu asta ! Și poate lecția pe care Lazarov i-o dă lui Sârbu, dincolo de moarte: ”VIAȚA E FRUMOASĂ PENTRU CĂ ARE UN ÎNCEPUT ȘI UN SFÂRȘIT…”, a încheiat Negru, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
O idee de 200 de lei în câteva minute. S-a umplut de bani...
O idee de 200 de lei în câteva minute. S-a umplut de bani în timp record
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă