Life

Dan Negru, părere sinceră despre întoarcerea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef: ”Banii nu sunt singurul răspuns”

Dan Negru, declarație surprinzătoare despre revenirea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef. Ce spune despre latura financiară.
17.04.2024 | 23:50
Dan Negru parere sincera despre intoarcerea lui Scarlatescu Dumitrescu si Bontea la MasterChef Banii nu sunt singurul raspuns
Dan Negru, declarație surprinzătoare despre revenirea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef. Ce spune despre latura financiară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru, părere sinceră despre întoarcerea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef. Prezentatorul de la Kanal D susține că „banii nu sunt singurul răspuns”, venind și cu alte exemple în acest caz.

Dan Negru, declarație surprinzătoare despre revenirea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef. Ce spune despre latura financiară

Dan Negru a făcut o declarație surprinzătoare despre revenirea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea la MasterChef, după 12 ani. Ce spune despre latura financiară, care a fost adusă în discuție și de cei trei bucătari.

ADVERTISEMENT

Odată cu demisia de la Antena 1 foștii jurați de la Chefi la cuțite spuneau că sunt obosiți și că primesc bani puțini în raport cu audiențele și încasările pe care le are emisiunea culinară. În prezent, show-ul are 4 jurați noi.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving.

ADVERTISEMENT

Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o televiziune la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja, dar nu miezul!”, este mesajul transmis de Dan Negru pe pagina de Facebook.

De ce au plecat multe vedete de la Antena 1

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, cu o carieră de aproximativ 30 de ani pe sticlă. A lucrat la Antena 1 vreme de 17 ani, dar a fost forțată să demisioneze de la pupitrul știrilor.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv spunea că este un om onest și corect, dând de înțeles că a fost constrânsă cu anumite lucruri. Prezentatoarea nu a dat prea multe argumente despre plecarea sa, însă a mai spus că nu acceptă situațiile impuse.

O altă vedetă care a încheiat colaborarea cu trustul Intact este Mihai Bendeac. Actorul este renumit pentru serialele pe care le-a produs, dar și pentru postul de jurat de la iUmor. A fost în această ipostază timp de 13 sezoane.

ADVERTISEMENT

Se vehiculează că demisia a plecat în urma neînțelegerilor cu producătorii emisiunii. În aceeași situație au fost și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu care au refuzat să se mai prezinte la filmări.

ADVERTISEMENT