Life

Dezastru la Kanal D! Insula de 1 milion, eșec răsunător! O reluare cu Dan Negru a bătut show-ul de supraviețuire

Dezastru la Kanal D: Insula de 1 milion provoacă adevărate convulsii, având în vedere cifrele rușinoase ale emisiunii! Apar acuzații grave!
10.04.2024 | 13:45
Dezastru la Kanal D Insula de 1 milion esec rasunator O reluare cu Dan Negru a batut showul de supravietuire
Dezastru la Kanal D din cauza emisiunii Insula de 1 milion. Foto: Kanal D/ Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dezastru la Kanal D din cauza emisiunii Insula de 1 milion, prezentată de Cosmin Cernat! Datele audiențelor reality-show-ului pentru care s-au făcut investiții babane lasă de dorit. Mai mult de atât, apar acuzații uluitoare față de producătorii și echipa care stă în spatele produsului de televiziune.

Kanal D, pe tobogan: Insula de 1 milion, un eșec răsunător

Insula de 1 milion, show-ul anunțat cu surle și trâmbițe de Kanal D, ar putea deveni cel mai mare eșec din istoria postului turc de televiziune. Emisiunea părea destul de promițătoare la început. Doar că, pe măsură ce au rulat episoadele cu cei 50 de concurenți care luptă să supraviețuiască în jungla dominicană, publicul a devenit tot mai dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul că este deja un show de supraviețuire pe piață, Survivor All Stars, publicul a fost debusolat pentru că la Insula de 1 milion regulile au fost destul de întortocheate. Au fost insuficient de bine explicate, astfel încât telespectatorii au abandonat competiția înainte să o facă fix participanții!

Pentru foarte mulți e greu de înțeles cum se fac nominalizările, cum se construiesc grupurile, cine și de ce pleacă, cu toate că, ulterior, s-a explicat mecanica emisiunii. Ăsta e unul din motivele pentru care Kanal D înregistrează audiențe rușinoase.

ADVERTISEMENT

Vedete reciclate plus acuzații de cenzură

Nu mai spunem de faptul că show-ul a ”reciclat” câteva persoane de care telespectatorii ar fi destul de sătui. În emisiune au apărut, printre alții, Ionuț Sugacevschi de la Exatlon, extrem de promovat de Kanal D când era în ediția cu Vladimir Drăghia.

O mai avem și pe Sindy, fostă concurentă la Survivor All Stars. Una din surprizele plăcute a fost, totuși, cooptarea cântărețului de muzică de petrecere Armin Nicoară. Din nefericire, artistul n-a stat prea mult în show.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele vin acum și aruncă o adevărată bombă! Pagina de Instagram acuză echipa Kanal D de lucruri foarte grave! Printre altele, e vorba despre cenzură în mediul virtual. Tot Viperele vin și cu cifrele de audiență destul de slabe pentru un show care costă, pe puțin, un milion de euro cu toate costurile aferente!

Audiențe scăzute: 6% share într-o seară de duminică. O reluare cu Dan Negru, mai bine văzută

Astfel că, potrivit datelor oficiale, Insula de 1 milion a avut duminică, 7 aprilie 2024, un share de doar 6% din totalul celor care aveau deschis televizorul la ora difuzării emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nici ieri, pe 8 aprilie, lucrurile n-au stat cu mult mai grozav. Reality-show-ul a înregistrat 7 % share. Așadar, a avut doar 1% mai mult față de ediția de duminică. Menționăm că ultima zi din săptămână e una din cele mai bune zile din pentru televiziuni, în lupta pentru rating.

„Anunțat ca fiind cel mai mare experiment social, emisiunea Insula de 1 milion se dovedește se dovedește a fi cel mai mare eșec din istoria televiziunii. (…) Ca să înțelegeți dimensiunea eșecului, o ediție în reluare a emisiunii “Jocul cuvintelor” a înregistrat 9.8 share”, notează Viperele Vesele, pe Instagram.

Mai mult, Viperele Vesele, acuză că, în loc să se ocupe de promovarea proiectului, cei din Kanal D fac eforturi să le închidă contul de Instagram. Iar raportările repetate ale postărilor au dus deja la contestații către Meta, compania care deține Instagram și Facebook..

FANATIK a contactat reprezentanții Kanal D pentru o poziție oficială pe această temă. Cu toate acestea, până la ora publicării acestui material, nu am primit nicio poziție oficială. Reprezentanții Kanal D au preferat să nu comenteze.

ADVERTISEMENT