Life

Dan Negru, pe cai mari la Kanal D! Prezentatorul ”umilește” concurența tot mai des. Cum arată cifrele de audiență

Lui Dan Negru îi merge bine la Kanal D, dacă e să ne uităm după cifrele de audiență pe care emisiunea sa, „Jocul cuvintelor” le-a înregistrat în ultima vreme.
18.06.2022 | 12:30
Dan Negru pe cai mari la Kanal D Prezentatorul umileste concurenta tot mai des Cum arata cifrele de audienta
Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Dan Negru performează pe zi ce trece la Kanal D. Al său joc al cuvintelor câștigă tot mai mulți telespectatori, emisiunea clasându-se pe primul loc vineri seara, pe 17 iunie 2022.

Dan Negru, lider de audiență cu „Jocul cuvintelor”, la Kanal D

Și ediția de miercuri, 15 iunie, a fost prima în opțiunile telespectatorilor. Emisiunea difuzată ieri a strâns în minutul de aur 1.544.000 de telespectatori, iar media a fost de 951.000.

ADVERTISEMENT

Concursul care le pune mintea la contribuție românilor, puși să ghicească anumite cuvinte după definiția lor, a fost pe locul întâi la nivel național. Show-ul a cucerit și publicul urban.

PRO TV, care pe tronsonul orar la care se difuzează emisiunea avea programat un film artisic, a fost pe locul doi, cu 727.000 de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Kanal D și-a adjudecat supremația în clasamentul televiziunilor cu 5,8% rating și o cotă de piață de 20,2% pe targetul All Urban. La nivel Național, emisiunea a avut un share de 17,6%.

Și emisiunea de miercuri, 15 iunie, a fost vizionată de o mulțime de oameni. „Jocul cuvintelor” a înregistrat atunci o cotă de piață de 17,1% la nivel Național și 19,0% la Urban.

ADVERTISEMENT
Dan Negru a ”spulberat” concurența vineri, 17 iunie 2022

Mutarea la Kanal D a surprins pe toată lumea

Ediția difuzată pe 15 iunie a strâns în fața micilor ecrane 875.000 de telespectatori. Minutul de aur a fost înregistrat atunci la ora 22:39, când 1.040.000 de oameni deslușeau din fotoliile de acasă cuvintele buclucașe.

„Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România. Îl vom popula cu oamenii isteţi, care nu aveau loc la TV până acum”, a spus Dan Negru după ce s-a aflat că a semnat cu postul turc de televiziune.

ADVERTISEMENT

Mutarea lui Dan Negru la Kanal D a fost o surpriză pentru toată lumea. Prezentatorul a fost timp de mai bine de 20 de ani principala figură de la Antena 1. La trustul Intact a realizat o serie de formate de succes.

Printre show-urile care l-au făcut celebru se numără Revelioanele, „Ciao, Darwin”, „Next star”, „Genialii” și „Te pui cu blondele?”. Realizatorul tv a vrut să facă o schimbare majoră în carieră sa. Potrivit audiențelor pe care le realizează, decizia a fost una nimerită.

 

ADVERTISEMENT