Life

Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D. Câţi bani câştigă pe lună prezentatorul de la Jocul Cuvintelor

Salariul pe care Dan Negru îl câștigă din televiziune a fost un subiect dezbătut adesea de-a lungul carierei sale. Care este suma pe care „regele audiențelor” ar încasa-o de la Kanal D?
20.04.2022 | 14:00
Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D Cati bani castiga pe luna prezentatorul de la Jocul Cuvintelor
Salariul pe care Dan Negru l-ar avea la Kanal D. Moderatorul Jocul Cuvintelor câștigă zeci de mii de euro. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Dan Negru a declarat că, în ceea ce-l privește, nu a fost niciodată vorba despre bani și că mereu a vrut să-și facă bine meseria. Cu toate acestea, au existat numeroase zvonuri conform cărora, alături de Andreea Esca, s-ar afla printre cei mai bine plătiți prezentatori de la noi din țară.

Ce salariu ar avea Dan Negru la Kanal D. Câştigă zeci de mii de euro lunar

Despre salariul vedetelor din România s-a scris de multe ori, iar Dan Negru a fost încadrat adesea pe lista celor mai bine plătite persoane din televiziune de la noi din țară. Salariul celebrului prezentator se preconiza a fi unul cu mai multe zerouri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în trecut, Dan Negru infirma aceste zvonuri. Lucrurile par să se fi schimbat după ce „regele audiențelor” a făcut trecerea de la Antena 1 la Kanal D.

Conform unui articol al cancan.ro, celebrul prezentator ar fi început negocierile cu reprezentații Kanal D încă din luna decembrie a anului 2021. Pentru că se numără printre cei mai vânați oameni de TV, Dan Negru ar fi obținut un salariu de 25.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suma fabuloasă, moderatorul Jocul Cuvintelor ar urma să să aibă și alte beneficii și bonusuri, precum abonamente la SPA, la o clinică medicală, dar și un automobil.

Dan Negru fost unul dintre cei mai longevivi angajați ai trustului media Intact. Încă din anul 1999, el a realizat multiple de producții de televiziune, dintre acestea amintim, Te pui cu blondele?, Next Star sau Plasa de stele. De asemenea, timp de mai bine de 20 de ani, a prezentat celebrele Revelioane.

ADVERTISEMENT

La Kanal D, el ar fi avut posibilitatea să aleagă din mai multe formate și tipuri de producții. Totuși, a ales să prezinte Jocul Cuvintelor. Este vorba de un quizz-show destinat întregii familii.  

Ce spunea Dan Negru despre salariul său de la Antena 1

La începutul anului, după „despărțirea” de Antena 1, Dan Negru a vorbit și despre salariul pe care l-a avut până în acel moment. Este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, dar spune că nu a făcut niciodată nimic de dragul banilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dan Negru a susținut-o că în ciuda programelor de Revelion care înregistrau cote maxime de audiență, nu a negociat salariul mult timp. Astfel, 12 ani la rând, el a încasat aceeași sumă de bani.

Prezentatorul TV a comparat bugetele Antenei 1 cu abonamentele de telefonie mobilă. În acest mod, a subliniat faptul că angajații sunt remunerați diferit.

Au circulat informații conform cărora ar fi fost plătit cu 40.000 de euro pe lună, însă a declarat că acest lucru nu se întâmplă în România. Mai mult decât atât, Dan Negru a fost mirat de salariul unui coleg de breaslă.

Vedeta a afirmat că, oricât de zgârcit ar fi considerat de unii, nu a făcut televiziune pentru bani. El a dezvăluit că a învățat de la cei cu mai multă experiență că trebuie să ofere, în primul rând, calitate.

Prin urmare, întotdeauna a urmărit ca ceea ce aduce în fața publicului să fie ceva consistent. Nu și-a dorit să prezinte emisiuni doar de dragul de a vinde, iar asta consideră că i-a adus succesul

 

ADVERTISEMENT
Tags: