Life

Dan Negru, reacție după declarațiile lui Dan Bittman: „Showbiz-ul românesc e despre “hai, mânuțele în aer”…”

23.10.2020 | 14:21
Dan Negru reactie dupa declaratiile lui Dan Bittman Showbizul romanesc e despre hai manutele in aer
ADVERTISEMENT

Dan Negru reacționează cu privire la declarațiile lui Dan Bittman referitoare la pandemie. Prezentatoul a specificat că părerea exprimată nu este îndreptată către solistul de la Holograf. Acesta țintește lipsa de reacție pe care oamenii din showbiz au avut-o cu privire la părerile exprimate de artist.

Bittman a făcut o serie de decrarații controversate despre perioada dificilă prin care trecem. El și-a exprimat îndoiala cu privire la gravitatea unei eventuale infecții cu SARS-COV-2, a numărului deceselor provocate de respectivul virus și, nu în ultimul rând, s-a arătat revoltat față de modul cum este gestionată această situație de către autorități.

ADVERTISEMENT

Deși revolta artistului a șocat opinia publică, singurii care au reacționat sunt câțiva dintre urmăritorii artistului de pe Facebook. În urma acestor declarații, cei care îi urmăresc activitatea au comentat spusele artistului pe pagina oficială a acestuia. Părerile sunt împărțite, unii dintre ei l-au admirat pe artist pentru curajul de a spune lucurile pe care le crede, în timp de alții i-au adus reproșuri grele.

Dan Negru vorbește despre lipsa de reacție e showbiz-ului românesc cu privire la declarațiile lui Dan Bittman

Dan Negru Dan condamnă nepăsarea oamenilor din viața mondenă și lipsa de reacție a celorlalți artiști sau a posturilor de televiziune după ce cântărețul de la Holograf a făcut declarațiile surprinzătoare și dă vina pe mentalitatea clasic românească. El face comparații între această situație și unele mult mai celebre care s-au întâmplat în alte țări.

ADVERTISEMENT

„Postarea asta nu e pro sau contra Bitman, le-o spun celor care vor prelua doar fragmente. Rockul a avut mereu opinii! Bune, proaste, nu contează… Pentru că a fost o opinie, “God Save The Queen” a lui Sex Pistols a fost interzis de însăși bastionul libertății: BBC!

Nu mi-aș imagina U2, Bob Dylan, Rolling Stones, Beatlesii, fără opinii. Despre asta e rockul! Pe tricoul lui James Hetfield de la Metallica scrie : “Trăiesc, nu doar exist” și declarațiile politice controversate ale lui Bono au dat multe breaking news-uri.

ADVERTISEMENT

Madonna a pus pe jar America când a postat în vară pe Instagram o teorie a conspirației legată de vaccin și Annie Lennox de la Eurythmics i-a răspuns dur lansând o polemică în showbizul american. Unii cred, alții nu!  Știu, America e altă ligă dar uitați-vă atunci la showbiz-ul de lângă noi, ticsit de opinii: ungurii au trupe rock-politice, sârbii cu Bora Dordevic de la Riblija Corba sau cu Bijelo Dugme au stârnit multe controverse sociale.

Showbizul românesc e fără opinii. E despre Sala Palatului și “mânuțele în aer”. Așa cum Annie Lennox sau Bon Jovi au contrazis-o pe Madonna, tot așa nimeni din showbiz-ul românesc nu a avut vreo părere despre Bittman. Pro sau contra. Pentru că showbiz-ul românesc e despre “hai, mânuțele în aer”… Postarea asta nu e pro sau contra Bittman! E despre “mânuțele în aer’….” este mesajul integral apărut pe pagina oficială de Instagram a prezentatorului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, opinii cu privire la pandemie, la numărul de decese și gestionarea acestei situații de către autorități

Vă prezentăm înterviul în care Bittman spune toate aceste lucruri.

Solistul de la Holograf consideră că România a devenit o țară de cobai și că virusul nu este atât de periculos cum ni se spune de la nivel înalt. El nu crede că numărul de morți este cel real și condamnă medicii pentru că se lasă manipulați.

Una dintre figurile emblematice ale rock-ului românesc spune răspicat că „medicii ar trebui să fie primii în Piața Victoriei” și că masca este inutilă, iar acest lucru fără să-l facă să se întrebe dacă nu vor fi și voci care îi vor asculta vorbele.

 

 

 

ADVERTISEMENT