Sport

Dan Nistor a anunțat pe cine vrea să întâlnească U Cluj în semifinalele Cupei României Betano: ”Este mult mai plăcut să evoluăm acolo”

U Cluj a eliminat FC Hermannstadt în sferturile Cupei României Betano, după ce a câștigat, scor 1-0, în prelungirile partidei.
03.04.2024 | 23:34
Dan Nistor a anuntat pe cine vrea sa intalneasca U Cluj in semifinalele Cupei Romaniei Betano Este mult mai placut sa evoluam acolo
Dan Nistor, a anunțat pe cine vrea să întâlnească U Cluj în semifinalele Cupei României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

U Cluj a reușit să învingă FC Hermannstadt, scor 1-0, în sferturile Cupei României Betano. Clujenii au marcat golul victoriei în minutul 90+3.

Dan Nistor, după U Cluj – FC Hermannstadt 1-0: ”Îmi doresc să jucăm cu Universitatea Craiova”

După partidă, Dan Nistor a mărturisit că are o favorită în meciul dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, ultimul sfert de finală al Cupei României Betano.

ADVERTISEMENT

”După ratarea play-off-ului ne-a mai rămas să câștigăm Cupa României și să de poziționăm pe locul 7 la finalul play-off-ului SuperLigii.

Îmi doresc să întâlnim Universitatea Craiova în semifinale, nu Oțelul Galați. Nu pentru că este mai aproape, dar este un teren mai bun. Este mult mai plăcut să evoluăm pe un stadion ca cel din Bănie”, a declarat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Federico Anselmo, după golul marcat în U Cluj – FC Hermannstadt 1-0: ”Am întors pagina și am trecut mai departe”

Marcatorul golului, Federico Anselmo a vorbit la finalul meciului de pe Cluj Areana despre gustul amar lăsat de ratarea calificării în play-off-ul SuperLigii și a anunțat obiectivul echipei.

”Bineînțeles că sunt fericit. Este primul meu gol pentru U Cluj, un gol important. Mă bucur că golul meu ajută la calificarea în semifinale. Sunt foarte fericit pentru asta și mă bucur de acest moment.

ADVERTISEMENT

Nu am nicio preferință în ceea ce privește adversarul. Cel mai important este să muncim la fel de mult, să urmăm același traseu, pentru că lucrurile ne ies bine. Nu contează adversarul, ci munca pe care trebuie să o depunem în continuare.

A fost o lovitură pentru noi să nu ne calificăm în play-off. Ne-a durut, a fost un moment dificil, dar am întors pagina și am trecut mai departe. Ne concentrăm pe obiectivele noastre.

ADVERTISEMENT

Este cupa, clasamentul în play-off încă există obiective pentru care să luptăm”, a declarat Federico Anselmo, după U Cluj – FC Hermannstadt 1-0.

ADVERTISEMENT