Sport

Dan Nistor, după ce U Cluj a ratat calificarea în finala Cupei: „E foarte mare suferința”

Universitatea Cluj a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 2-1, în semifinalele Cupei României Betano și a părăsit competiția.
18.04.2024 | 23:25
Dan Nistor dupa ce U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei E foarte mare suferinta
Declarațiile lui Dan Nistor, după ce U Cluj a ratat calificarea în finala Cupei României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

U Cluj a ratat calificarea în finala Cupei României Betano, după ce a fost învinsă în ultimul minut de Oțelul, scor 2-1. Gălățenii se vor duela pentru trofeu cu Corvinul Hunedoara, formație care a eliminat FC Voluntari, scor 3-1.

Dan Nistor crede că U Cluj nu merita să piardă la Galați

După ce a marcat singurul gol al oaspeților în duelul de la Galați, Dan Nistor a mărturisit că ardelenii nu meritau această înfrângere, având în vedere că elevii lui Dorinel Munteanu au marcat din singurele ocazii clare pe care le-au avut.

ADVERTISEMENT

”Este o seară neagră pentru noi, din păcate nu am reușit calificarea în finala Cupei României. Cred că nu meritam această înfrângere. Au avut două faze fixe și au marcat două goluri.

A doua repriză nu am mai făcut jocul din prima repriză. Acel joc de pase prin care reușisem să facem pressing. Ne-au bătut în două faze fixe azi. În multe momente a părut că putem închide jocul, dar a venit faza fixă din minutul 90 și au marcat ei.

ADVERTISEMENT

Chiar după ce au marcat a fost ocazia incredibilă a lui Vali. Puteam merge în prelungiri, unde cea mai proaspăt fizic echipă ar fi câștigat, chiar și la penalty-uri. Nu s-a ajuns acolo, ne pare nespus de rău”, a declarat Dan Nistor.

Dan Nistor, după Oțelul – U Cluj 2-1: ”Foarte mulți dintre noi probabil nici nu o să putem dormi”

Dan Nistor a vorbit despre importanța meciului pe care elevii lui Ioan Ovidiu Sabău îl vor disputa în campionat, tot în fața Oțelului, având în vedere că un rezultat negativ îi poate face să intre în lupta la retrogradare.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să uităm cât mai repede pentru că duminică avem din nou meci cu ei și este foarte important. Este un meci capital pentru noi. Dacă pierdem din nou, ne înscriem pentru retrogradare. În careu sunt foarte multe contacte. S-a întâmplat. Toți greșim.

Sperăm ca pe viitor să nu mai greșim la faze fixe și de ce nu, chiar să câștigăm și noi din fază fixă. Din punctul meu de vedere, situația noastră este foarte dezamăgitoare. Anul trecut ne-am salvat în ultimele etape de la retrogradare, anul acesta ne dorisem altceva.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă obiectivul clubului a fost altul, cred ca am fost la un pas și de play-off și de această finală. Tot ce ne rămâne este acest loc 7. Este un meci foarte important duminică.

E foarte mare suferința. Foarte mulți dintre noi probabil nici nu o să putem dormi. Pentru mulți dintre ei este prima semifinală din carieră. Nu au apucat să joace o finală. Își doreau și ei foarte mult, din păcate atât s-a putut în această seară.

E foarte frustrant și foarte dureros. Sperăm ca de la anul să fim mai capabili și mai concentrați. Am greșit foarte mult, mai ales în meciurile de acasă.

Practic nu s-a jucat acel play-off în ultima etapă de la Voluntari. S-a jucat mult mai înainte. În această seară s-a jucat pierderea finalei”, a mai declarat Dan Nistor, după Oțelul Galați – U Cluj 2-1.

ADVERTISEMENT