Sport

Semifinala Oțelul – U Cluj, decisă de un autogol uluitor în ultimul minut. Reacția ghinionistului Chipciu

A doua finalistă a Cupei României Betano a fost decisă în mod dramatic în prelungiri în urma unui autogol. Alex Chipciu, debusolat după ce și-a băgat mingea în poartă
18.04.2024 | 22:32
Semifinala Otelul  U Cluj decisa de un autogol uluitor in ultimul minut Reactia ghinionistului Chipciu
Oțelul Galați va juca în finala Cupei României Betano împotriva Corvinului Hunedoara. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați – Corvinul Hunedoara este finala Cupei României Betano! Echipa lui Dorinel Munteanu a reușit o calificare dramatică într-un moment în care toată lumea se aștepta ca victoria să fie decisă în prelungiri.

Oțelul Galați, calificare dramatică în finala Cupei României Betano

Oțelul Galați a reușit să înscrie golul victoriei în minutul 90 după un corner la care apărarea Universității Cluj a comis-o. După o învălmășeală în careul de șase metri Chipciu este presat de Malle și își introduce mingea în propria poartă.

ADVERTISEMENT

Astfel, moldovenii reușesc să se califice pentru a doua oară în finala Cupei României Betano. Gălățenii pierdeau în sezonul 2003-2004 cu 0-2 împotriva lui Dinamo.

Prin urmare, pe 15 mai la Sibiu trofeul Cupei României Betano va fi ridicat în premieră de o echipă, indiferent că va fi Oțelul Galați sau Corvinul Hunedoara, o nouă pagină în istoria competiției.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dorinel Munteanu va primi un cec în valoare de 50.000 de euro. Finalista Cupei României Betano va mai încasa alți 114.000 de euro. Astfel, Oțelul și-a mai asigurat 164.000 de euro.

Alex Chipciu, debusolat după ce a trimis Oțelul în finala Cupei României Betano

Alex Chipciu a fost destul de afectat la finalul meciului: „E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci și multe emoții. Asta e soarta noastră. Muncești mult și când e să fii acolo, nu ești… Ăsta e fotbalul. 

ADVERTISEMENT

Am controlat jocul, dacă ar fi să mă gândesc la fotbal. Ei ne-au dat bătut cu un joc dur, permis și de Radu, au sărit tibiile în aer. Am tibia varză. 

Au fost faze fixe, s-au pierdut marcaje. Nici nu mai știu cum a fost la golul doi, cred că a fost și henț, am împins mingea. La fazele astea, probabil și pentru că nu avem talie foarte mare, avem de suferit. Asta este, ne întoarcem aici duminică pentru a juca în campionat. Asta e viața.

ADVERTISEMENT

Dacă analizăm jocul, noi am vrut să jucăm fotbal și am avut cele mai importante ocazii. Ei au avut două faze fixe, bravo lor, felicitări”, a mai spus la finalul partidei mijocașul „șepcilor roșii” la Digi Sport.

ADVERTISEMENT