Fotbal intern

Dan Nistor e făcut praf de Şumudică: “E jenant! Tu chiar nu ai nicio vină?”

24.09.2018 | 15:10
Dan Nistor e facut praf de Sumudica E jenant Tu chiar nu ai nicio vina

Dan Nistor este făcut praf de Marius Şumudică, după partida cu FC Politehnica Iaşi. Căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare a fost schimbat la pauză de Florin Bratu din cauză că a greşit la unicul gol al partidei, iar după meci şi antrenorul a fost disponibilizat.

Mariu Şumudică este de părere că modul în care Nistor a reacţionat după schimbare, când a stat pe telefon în repriza a doua a meciului a fost unul total neprofesionist şi jucătorul trebuia tras la răspundere pentu cele întâmplate, nu doar antrenorul:

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Dan Nistor

“Ca antrenor trebuie să ai tact și echilibru. Eu și acum regret că l-am certat în public pe Marius Constantin. În acest moment, jucătorii sunt sensibili. Nu poți să-i faci așa ceva unui fotbalist. E căpitanul echipei, un jucător important.

Dan Nistor e făcut praf de Şumudică. Mijlocaşul butonează telefonul după ce Florin Bratu l-a scos la pauza meciului cu FC Poli Iaşi
Dan Nistor e făcut praf de Şumudică după plecarea lui Florin Bratu de la club

După un asemenea moment, nu mai există cale de întoarcere, nu mai poți lucra cu el. Bratu trebuia să fie mai echilibrat, dar era multă presiune pe el. Venea după trei înfrângeri. Dar și Nistor a greșit. Ce faci cu telefonul în mână? Echipa ta joacă, tu ești căpitan și stai pe telefon în spatele porții? Mai trebuia să își pună numărul 5 pe el, ca la Marșul Poștașilor. E jenant! Noi toți îl punem la colț pe Bratu, dar trebuie să vedem și partea celaltă, să-l vedem și pe Nistor. Stăi, mă, tu chiar nu ai nicio vină?”, a declarat Marius Şumudică la un post de televiziune.

Şumudică îl critică pe Nistor după ce Florin Bratu a fost demis la finalul partidei cu FC Politehnica Iaşi. În locul tehnicianului a fost adus un alt fost mare atacant dinamovist, Claudiu Niculescu. Noul antrenor al clubului are drept obiectiv calificarea în play-off cu o echipă pe care a preluat-o pe locul 10 al clasamentului, cu nouă puncte acumulate în primele nouă etape.