Fotbal intern

Poli Iaşi – Dinamo 1-0! “Câinii”, la a patra înfrângere consecutivă în deplasare! Bratu tremură!

21.09.2018 | 20:56
Poli Iasi  Dinamo 10 Cainii la a patra infrangere consecutiva in deplasare Bratu tremura
ADVERTISEMENT

Poli Iaşi a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 1-0, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Dylan Flores a marcat singurul gol meciului din Copou. “Câinii” au ajuns la a patra înfrângere la rând în deplasare în actualul sezon, iar Florin Bratu are motive să se teamă. Vezi toate detaliile partidelor din Liga Campionilor accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 38 / GOOOOOOOL Poli Iaşi! Flores îl învinge uşor pe Penedo.


UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Poli Iaşi – Dinamo.


UPDATE, ora 20:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Poli Iaşi – Dinamo.

Poli Iaşi: Rusu – Zaharia, Mihăescu, Frăsinescu, Panțâru – Qaka, Cioinac – Platini, Flores, Sin – A. Cristea

ADVERTISEMENT

Dinamo: Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, R. Grigore – Hanca, Gomelt, Nistor – Salomao, Subotic, Popovici


Poli Iaşi – Dinamo Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

Al doilea meci al zilei de vineri din Liga 1 Betano are loc pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, din Iaşi, urmând să poată fi vizionat live pe toate cele trei psoturi, Look TV; Digi Sport şi Telekom Sport, începând cu ora 21:00. În acelaşi timp, pe FANATIK.RO pot fi văzute online cele mai tare faze din meci, precum şi video cu golurile reuşite în duelul Poli Iaşi – Dinamo. Pentru a urmări live partida, puteţi accesa acest link. Meciul “câinilor” va fi oficiat de Ovidiu Haţegan, din Arad, împreună cu Octavian Şovre, din Satu Mare, şi Eugen – Sebsatian Gheorghe, din Suceava. CCA l-a delegat pe Robert – George Dumitru ca arbitru de rezervă, iar observator de joc a fost numit Cristian Nica, din Ploieşti.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi – Dinamo Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

FC Poli Iaşi ocupă locul nouă al clasamentului, cu 11 puncte, în timp ce Dinamo se află pe o treaptă mai jos, cu un punct mai puţin. În runda precedentă, elevii lui Flavius Stoican s-au impus în deplasare cu FC Voluntari, cu scorul de 3-2. De partea cealaltă, oaspeţii acestei partide au pierdut pe teren propriu, scor 2-1, în faţa Astrei Giurgiu, în meciul în care Denis Alibec a punctat pentru prima dată de la revenirea la “astrali”. Deşi situaţia de la club este una destul de dificilă, Florin Bratu neagă posibilitatea de a fi înlăturat de la echipă.

Echipele probabile Poli Iaşi – Dinamo. Ce probleme au Stoican și Bratu

Florin Bratu a exclus patru jucători din lot pentru deplasarea din Iaşi. Mihai Popescu, Vlad Olteanu, Mihai Neicuţescu şi Mircea Axente au rămas la Bucureşti. Bratu are şi accidentări la echipă. Ivan Pesic fiind indisponibil.

ADVERTISEMENT

Dinamo: Penedo – Corbu, Katsikas, Mezague, Popovici – Gomelt, Nistor – Hanca, Moldoveanu, Salomao – Subotic
Rezerve: Muțiu, R. Grigore, D. Ciobotariu, Delorge, Tîrcoveanu, Cooper, D. Popa

Poli Iaşi – Dinamo, etapa 8 Liga 1 Betano – cote și ponturi la pariuri

Casele de pariuri au oferit cote foarte apropiate pentru partida de vineri seară. O victorie a celor de la FC Poli iaşi este cotată la 2.75, în timp ce Dinamo are 2.70. O eventuală remiză între cele două echipe are cotă de 3.15.

ADVERTISEMENT

Total goluri Peste/Sub
Peste 2.51.93
Sub 2.51.85

Total goluri Peste/Sub(suplimentar)
Peste 0.5 1.06
Sub 0.5 8.50
Peste 1.5 1.30
Sub 1.5 3.40
Peste 3.5 3.30
Sub 3.5 1.33
Peste 4.5 6.25
Sub 4.5 1.11
Peste 5.5 10.00
Sub 5.5 1.04
Peste 6.5 14.25
Sub 6.5 1.01

Poli Iaşi - Dinamo Live Stream online pe Digi Sport, Telekom, Look TV. Florin Bratu după meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sâmbătă 1 septembrie 2018.
Poli Iaşi – Dinamo Live Stream online pe Digi Sport, Telekom, Look TV. Florin Bratu după meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano

Partida FC Poli Iaşi – FC Dinamo Bucureşti va avea loc vineri, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT