Fotbal intern

Dan Nistor era un adevărat idol în “Ștefan cel Mare”! Fanii lui Dinamo i-au pictat chipul pe autocarul echipei, dar l-au șters la final de an. FOTO

05.01.2020 | 19:29
Dan Nistor era un adevarat idol in Stefan cel Mare Fanii lui Dinamo iau pictat chipul pe autocarul echipei dar lau sters la final de an FOTO
ADVERTISEMENT

Dan Nistor este un adevărat idol în “Ștefan cel Mare”, iar fanii lui Dinamo au cerut ca chipul mijlocașului care purta banderola de căpitan să fie pictat pe autocarul echipei antrenate de Dusan Uhrin după meciurile jucate de România cu Insulele Feroe și Norvegia. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Pictura a fost ștearsă la finalul anului 2019

Pictura de pe autocarul lui Dinamo în care apărea chipul lui Dan Nistor a fost ștearsă la finalul anului 2019. Această decizie a fost luată chiar înainte ca Dan Nistor  să semneze cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Chipul lui Dan Nistor a fost pictat pe autocarul lui Dinamo în octombrie

Chipul lui Dan Nistor a fost pictat pe autocarul lui Dinamo după meicurile jucate de echipa națională a României cu Insulele Feroe și Norvegia, în octombrie. Căpitanul lui Dinamo a fost surprins când a văzut că pe autocarul grupării din Ștefan cel Mare a apărut un desen nou, care reprezintă chiar chipul său, stilizat precum cel al lui Cătălin Hîldan de pe echipamente, anunță sport.ro.

Nistor mai avea contract cu Dinamo până în vară

Cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro, Dan Nistor a revenit la Dinamo pe 13 ianuarie 2018 și contractul său cu formația din Ștefan cel Mare era valabil până în vara anului 2020.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani era căpitanul formației din Ștefan cel Mare, iar în sezonul 2019 – 2020 a bifat 15 meciuri, a dat 3 goluri și a oferit zece pase decisive.

Dan Nistor a început fotbalul la Curtea de Argeș, iar în iulie 2009 a făcut pasul către CS Mioveni. În iulie 2010 a fost cumpărat cu 200.000 de euro de cei de la Pandurii Târgu Jiu, iar după trei ani a ajuns la Thonon Evian, formație care evoluează în Franța și care a plătit în schimbul transferului său nu mai puțin de 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

A revenit în Casa Pariurilor Liga 1, la Pandurii, în iunie 2014. În august 2015 a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract, dar gruparea din Ștefan cel Mare l-a lăsat să plece la CFR Cluj în 2017, după un schimb cu Nascimento. A revenit la formația patronată de Ionuț Negoiță în ianuarie 2018.

Salariu de 14.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova

Dan Nistor va încasa la Universitatea Craiova un salariu lunar în valoare de 14.000 de euro. Mai mult, Mihai Rotaru a decis să-i dea mijlocașului în vârstă de 31 de ani o primă de instalare în valoare de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul antrenat de Dusan Uhrin în sezonul 2019 – 2020, iar dinamoviștii s-ar fi aflat pe loc de retrogradare fără punctele aduse de mijlocașul român.

ADVERTISEMENT
Tags: