Life

Dan Pavel de la Survivor, ironizat crunt. O actriță celebră l-a taxat pentru prestația de la Pro Tv

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România All Stars 2024, a fost crunt ironizat de către o actriță celebră și colegă din Pro Tv.
08.02.2024 | 11:54
Dan Pavel de la Survivor ironizat crunt O actrita celebra la taxat pentru prestatia de la Pro Tv
Ce actriță l-a ironizat pe Daniel Pavel. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel de la Survivor a fost ironizat de curând, în cadrul unui podcast, de către o actriță celebră. Prezentatorul a stârnit amuzamentul prin prestația sa de la emisiunea pe care o moderează, Survivor România All Stars 2024. Cu cine a fost asemănat?

Cum a fost ironizat Daniel Pavel de la Survivor de către o actriță faimoasă

De când prezintă Survivor România, Daniel Pavel a devenit unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV, drept urmare orice mișcare îi este atent analizată. O actriță celebră, care apare adesea la Pro Tv, în ultima vreme, a făcut o ironie pe seama moderatorului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Anca Dinicu, care a mărturisit în podcastul nou lansat ”Bătaie pe Ciocan”, că nu s-a uitat până în prezent la competiția de peste Ocean și astfel nu știa nimic nici despre Daniel Pavel. A aflat mai multe despre el de la cel cu care prezintă podcastul, realizatorul de radio Andrei Niculae.

Daniel Pavel, asemănat cu artistul Cezar Ouatu

De asemenea, Anca Dinicu a constatat și o asimilare a lui Daniel Pavel cu artistul de muzică clasică și fost participant la Eurovision, Cezar Ouatu. Andrei Niculae a fost primul care a ajuns la această concluzie și i-a explicat actriței motivul.

ADVERTISEMENT

”Nu am văzut niciun episod înainte. Acum știu cine prezintă. Domnu’ Dan, despre care ai spus că seamănă cu Cezar Ouatu?”, îi spune Anca Dinicu lui Andrei Niculae, la începutul podcastului ”Bătaie pe ciocan”.

Ulterior, Andrei Niculae a precizat că asemănărea dintre Daniel Pavel și Cezar Ouatu este una izbitoare. De multe ori, pentru a se convinge de ceea ce crede, realizatorul de radio se uită simultan la momente cu aceștia.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare că seamănă incredibil de mult cu Cezar Ouatu. Ba chiar acasă mă jucam și-mi puneam așa un filmuleț cu Domnu’ Dan , l-am dat pe mute și am dat ”play” la o piesă de a lui Cezar Ouatu, e incredibil, că domnu’ Dan are momente când spune: ‘Supraviețuitori, sunteți pregătiți!’”, a detaliat realizatorul.

Anca Dinicu este de părere și că domnu’ Dan are tonalitate a vocii prin care reușește să-i ”trezească” pe concurenții de pe traseul din Republica Dominicană. ”Te trezește. Trezește că uneori mai tragi pe dreapta”, au mai fost cuvintele actriței.  ”Te trezește, uneori mai dorm și eu!”, și-a completat Andrei Niculae colega.

ADVERTISEMENT

De când prezintă Daniel Pavel Survivor România

Daniel Pavel prezintă Survivor România din 2021, de când formatul se difuza pe Kanal D. El l-a înlocuit pe  cel care fost de la început moderatorul competiției, Dan Cruceru. Daniel Pavel a reușit să cucerească inimile publicului încă de la primele apariții. Pe rețelele de socializare primește o mulțime de aprecieri pentru prestația sa. De altfel, și participanții emisiunii îl simpatizează, spunându-i adesea ”domnu’ Dan”.

ADVERTISEMENT