Life

Daniel Pavel, apariție rară la Survivor România! Concurenții au căscat gura când l-au văzut pe plajă. Foto

Daniel Pavel a rupt gura târgului cu apariția sa la Survivor România! Toți concurenții au rămas cu gura căscată atunci când l-au văzut.
08.05.2023 | 16:30
Daniel Pavel aparitie rara la Survivor Romania Concurentii au cascat gura cand lau vazut pe plaja Foto
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, îi ia prin surprindere pe concurenți în ediția din 8 mai 2023. Foto: Capturi VOYO
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel surprinde pe toată lumea în ediția Survivor România difuzată luni, 8 mai 2023, de la ora 20:30, la PRO TV!

Daniel Pavel, apariție ca-n filme la Survivor România

Prezentatorul super-reality-show-ului, zis și domnul Dan, și-a făcut intrarea pe plaja din Dominicană așa cum nu și-ar fi imaginat nimeni, cum nu l-a mai văzut nimeni, de fapt, până acum în acest concurs.

ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii de la PRO TV a apărut la volanul unei decapotabile roșii, mașină care face parte din recompensa jocului de astăzi! Este vorba despre un bolid marca Ford Mustang, evaluat la zeci de mii de euro, care e pus la dispoziție concurenților ce se vor bucura de recompensa pregătită de PRO TV.

Așa cum ne-am obișnuit deja, concurentul care câștigă jocurile individuale va avea ocazia să alți companioni cu care să împărtășeacă premiul.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, la volanul unui Ford Mustang roșu, decapotabil

„Dragilor, astăzi m-am prezentat în asemenea formă, pentru că azi avem joc pentru recompensă. Astăzi, premiul este o călătorie cu această mașină, în nord-estul insulei, în zona Las Terrenas. Acolo, vă veți bucura de toată energia locului. A doua zi, cu ATV-uri, mergeți să vă bucurați de o cină, de peisaj”, este anunțul lui Daniel Pavel.

Concurentul care a câștigat jocul de recompensă din 8 mai este Andrei Krișan. Acesta a trebuit să aleagă alte două persoane alături de care să trăiască momentele de neuitat pe care PRO TV le-a pregătit, o cină de vis și o excursie în cele mai spectaculoase locuri din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan, câștigătorul recompensei din 8 mai

„Dacă săptămâna trecută cineva m-a ales să mă bucur de reward, o s-o aleg pe Ștefania. Pentru că ne-am simțit excelent la party, o s-o aleg și pe Carmen”, și-a justificat Andrei Krișan cele două alegeri.

Nici ediția din 8 mai nu este lipsită de conflicte și tensiuni. Cu cât show-ul se apropie de final, cu atât strategiile și acuzațiile se schimbă de la zi la zi sau chiar de la o oră la alta. Între Andreea Moromete și cele două faimoase, Ștefania și Carmen, se pare că nu mai există nicio cale de apropiere.

ADVERTISEMENT

Moromete a spus, mai ferm ca nicicând, că nu le suportă pe cele două. Eliminarea lui Robert Moscalu i-a lăsat un gust amar războinicei, care a recurs inclusiv la jigniri la adresa fostei gimnaste.

daniel pavel
Daniel Pavel, la volanul unui Ford Mustang pe plaja din Dominicană. Foto: VOYO

Andreea Moromete nu o mai suportă deloc pe Ștefania Stănilă

„Plecarea lui Robert mi se pare nedreaptă. Am spus-o. Îmi mențin în continuare, chiar dacă Ștefania e șocată. Nu mai suport falsitățile astea de oameni. 

Tot ea se victimizează! Ești șocată că ce, măi, fetițo? Nu te suport. Nu o suport de nicio culoare. Aleg să fiu om cu tine! Sunt om, rămân om cu toată lumea.

Pe lângă faptul că țin la Robert ca la ochii din cap, în momentul ăsta mă simt groaznic. Cred că era mai bine să folosesc simbolul pentru el, nu pentru mine. Am aceeași părere despre tine. Așa văd eu lucrurile. Ți-am explicat. Pentru mine nu a fost drept ce s-a întâmplat”, a mărturisit Andreea Moromete în ediția din 8 mai, cu lacrimi în ochi.

La un moment dat, discuțiile luând amploare în camp, Andreea părăsește ”incinta” și se duce pe plajă, plângând în hohote, ca un copil.

 

ADVERTISEMENT