Sport

Dan Petrescu, criză de nervi la conferința de presă înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Nu mai vorbesc cu tine niciodată!”. Cum a motivat derapajul. Update

Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi la conferința de presă înaintea duelului dintre Sivasspor și CFR Cluj din grupele Conference League.
27.10.2022 | 12:35
Dan Petrescu criza de nervi la conferinta de presa inainte de Sivasspor  CFR Cluj Nu mai vorbesc cu tine niciodata Cum a motivat derapajul Update
Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la conferința de presă înainte de Sivasspor - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
27-10-2022
09:38

Dan Petrescu, scuze publice după ieșirea nervoasă de la conferință

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele după ieșirea necontrolată de la conferința de presă: „Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire”, a transmis Petrescu, conform gsp.ro.

„Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”, a adăugat antrenorul campioanei României.

Antrenorul campioanei României a fost deranjat de o întrebare pe care a primit-o din partea unui jurnalist, moment în care a luat „foc” și l-a atacat pe acesta.

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la conferința de presă înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la conferința de presă înaintea confruntării dintre Sivasspor și CFR Cluj, fiind deranjat de o întrebare primită de la un jurnalist, pe care l-a atacat dur și căruia i-a promis că nu o să mai îi răspundă niciodată la întrebări.

ADVERTISEMENT

„Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l.

Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund. Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”, a fost reacția nervoasă a lui Dan Petrescu de la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, nervos și după victoria cu U Cluj

Dan Petrescu a vorbit și după ultimul meci al CFR-ului din campionat, în duelul orașului contra Universității Cluj, scor 2-1, în care „Bursucul” a fost enervat de scandările fanilor „șepcilor roșii”.

Antrenorul campioanei României și-ar fi dorit ca arbitrul să oprească meciul în momentul în care fanii adversarilor au avut scandări împotriva sa: „În România putem să fim înjuraţi, noi, toate legendele. Tot stadionul cânta pentru mine.

ADVERTISEMENT

Mergem înainte, asta este. Nu există în altă ţară aşa ceva. Numai în România te înjură, de mamă, de soţie, de soră. Şi arbitrul trebuia să oprească meciul. De ce n-a oprit arbitrul meciul? Cum e la rasism, aşa trebuie şi aici!”.

„Dar în altă ţară nu veţi vedea aşa ceva. Nu există aşa ceva. Dar este România şi asta este situaţia, ne vedem de ale noastre și mergem mai departe”, a mai spus Dan Petrescu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT