Sport

Mihai Stoica îl contrează pe Dan Petrescu: „Ni se spune că sunt favorite la titlu 6, 7, 8 echipe. Bineînțeles că minți!”. Cine crede că se va lupta cu FCSB și CFR Cluj

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a explicat care sunt echipele care se vor bate la titlu în acest sezon din SuperLiga.
23.10.2022 | 11:03
Mihai Stoica il contreaza pe Dan Petrescu Ni se spune ca sunt favorite la titlu 6 7 8 echipe Bineinteles ca minti Cine crede ca se va lupta cu FCSB si CFR Cluj
CFR Cluj are 8 puncte peste FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a urcat pe locul șapte în SuperLiga, la doar două puncte de Sepsi Sfântu Gheorghe înainte de meciul direct, iar Mihai Stoica a vorbit despre principalele contracandidate la titlu.

Mihai Stoica e convins că CFR Cluj e în continuare favorită la titlu: „Ni se spune că sunt favorite la titlu 6,7,8 echipe. Bineînțeles că minți”

Mihai Stoica îl „înțeapă” din nou pe Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei a declarat că în acest sezon se vor bate toate echipele care vor accede în titlu.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, CFR Cluj e favorită la titlu. Urăsc conferințele în care ni se spune că sunt favorite la titlu 6, 7, 8 echipe”, a surprins Mihai Stoica.

Oficialul FCSB e de părere că în acest moment sunt patru echipe în cursa pentru câștigarea campionatului: „Ce e asta, mă? Bineînțeles că minți. CFR e favorită la titlu, se mai luptă Farul, Rapid și CS Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica a recunoscut că grupele Conference League și Cupa României Betano au fost sacrificate pentru SuperLiga: „Evident, și pe noi ne interesează campionatul, de-asta și sacrificăm celelalte competiții”, a declarat acesta, la Orange Sport.

Declarațiile lui Dan Petrescu care l-au scos din sărite pe Mihai Stoica: „Toate cele 6 care se vor califica se vor bate la titlu”

Dan Petrescu a declarat după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe că deocamdată vrea să își asigure un loc în primele șase echipe: „În primul rând, noi trebuie să ne gândim să ajungem în play-off. Nu suntem în postura să vorbim de titlu. Doar de Farul și Rapid pot spune că nu vor pierde play-off-ul”.

ADVERTISEMENT

În stilul caracteristic, „Bursucul” a anunțat că în acest an nu vor fi doar trei cluburi care se vor lupta pentru câștigarea campionatului: „Eu cred că nu va mai fi ca în sezonul trecut, când doar 3 se băteau la titlu. Eu cred că toate cele 6 care se vor califica se vor bate la titlu, chiar dacă nu vor recunoaște.

Cele 6 care vor fi acolo, eu cred că se vor bate la campionat”, a spus antrenorul lui CFR Cluj după victoria în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FCSB au câte două restanțe în campionat, însă ardelenii se află pe locul trei cu 25 de puncte, cu opt mai mult decât echipa lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT