Sport

Dan Petrescu acuză arbitrajul și își critică jucătorii după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Am fost cascadorii râsului!”. Ce spune despre plecare

Dan Petrescu a fost nervos după înfrângerea suferită de CFR Cluj în duelul din deplasare cu Rapid, scor 1-3, certându-și jucătorii și acuzând arbitrajul.
01.05.2023 | 23:09
Dan Petrescu acuza arbitrajul si isi critica jucatorii dupa Rapid  CFR Cluj 31 Am fost cascadorii rasului Ce spune despre plecare
Dan Petrescu, nervos după Rapid - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României a vorbit din nou despre oboseala acumulată de jucătorii săi, însă nu le-a găsit scuze pentru greșelile pe care le-au făcut împotriva giuleștenilor și care i-au adus o nouă înfrângere în campionat.

Dan Petrescu, nervos după Rapid – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost nervos după înfrângerea suferită de CFR Cluj în duelul cu Rapid, vorbind și despre șansele pe care campioana României le mai are în lupta la titlu, dar contestând și penalty-ul acordat pentru Rapid în prima repriză: „Suntem foarte supărați, am început meciul de la 0-2!

ADVERTISEMENT

A fost un penalty ușor acordat, după care a fost doar o echipă pe teren. Nu înțelegeam cum la pauză e 3-1 pentru ei, când doar noi am jucat. Toată lumea a greșit, dar apărarea a fost de cascadorii râsului în prima repriză.

Se vede lipsa jucătorilor care lipsesc, știam că fără cei trei căpitani vom avea probleme. Eu am făcut schimbări, ca să fac schimbări, nu aveam ce să introduc. Scorul nu arată ce a fost pe teren.

ADVERTISEMENT

„Nu eu l-am dat pe Dugandzic!”

„Nu eu l-am dat pe Dugandzic, nu eu am vrut ca el să plece. Așa a fost să fie! Când ești condus cu 3-1 e nevoie de atacanți. Mă bucur pentru Fica, a jucat foarte bine, nu mă așteptam să joace atât de bine.

E un câștig pentru club, joacă peste tot. El e cel mai mare câștig al nostru. Yeboah are moralul scăzut, încă suferă pentru că nu a semnat cu Slavia atunci, încă e copil, are doar 19. Fizic arată bine, dar moral nu!”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Suntem pe locul trei, asta e realitatea. Eu nu o să cedez, nu o să dorm! Voi încerca, până când matematic se poate, voi da tot ce e mai bun, voi încerca să găsesc soluții și vă spun că eu nu o să mă dau la o parte!

Mi s-a părut un penalty acordat prea ușor. La fotbal dacă ai rezultate, rămâi, dacă nu ai rezultate, pleci. Eu mai am contract, nu pot să plec de capul meu. Dar acum suntem supărați, nu vreau să vorbesc la cald.

ADVERTISEMENT

Nu e dezastru! Se poate să nu ajungem în Europa, în fotbal orice se poate întâmpla, altele sunt dezastre!”, a mai spus antrenorul campioanei României.

„Eu nu-i mai înțeleg, pe bune? E lovit de mai mulți adversari peste picior, ce mai trebuie să se aștepte pentru a dicta penalty? Cum să fie ușor acordat?”, a fost replica lui Ion Crăciunescu, la TV DigiSport, după supărarea lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: